Visuaalisen
ilmeen päivitys

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun pian yhteydessä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Visuaalisen
ilmeen päivitys

Visuaalisen ilmeen päivitys on kuin julkisivuremontti – se kannattaa tehdä ajoissa ja kalliiden virheiden välttämiseksi valita tekijäksi kokenut toteuttaja. Voimmeko olla avuksi?

Pyydä ilmainen arvio

Rohkea, freesi, moderni, mielenpainuva? Kerro, minkälaisesta ilmeestä olet haaveillut, teemme unelmasi todeksi.

Autamme yrityksiä toteuttamaan rohkeimmatkin visiot ja ideat. Päivityksen myötä saat käyttöösi uudenkarhean visuaalisen ilmeen, joka kääntää katseita, heijastaa brändisi arvot ja vastaa globaalin kilpailun tuomiin vaatimuksiin.

Sanotaan, että "Visual identity is a silent ambassador of your brand". Teemme brändisi hiljaisesta lähettiläästä näkyvän ja puoleensa vetävän puhujan.

Kun uusi ilme on valmis, siirrymme toteuttamaan uudet verkkosivut, päivittämään markkinointimateriaalit ja käynnistämään kampanjat. Kysy lisää visuaalisen ilmeen päivityksestä asiantuntijoiltamme Arturilta tai Maitilta tai soita meille 040 708 3073.

Brändisi uusi aikakausi.

Isot muutokset alkavat pienistä askeleista. Ota suunta kohti uutta ilmeettä ja pyydä meiltä ilmainen arvio työn laajuudesta, aikataulusta ja kustannuksista.

1990

hinta alk.

Pyydä ilmainen arvio

tai soita 040 7083073

Saat päivitetyn visuaalisen ilmeen, joka on

Brändin arvoja edustava

Kilpailijoista erottuva

Raikas ja moderni

Monipuolinen

Milloin on sopiva hetki uudistukselle?

Keskimäärin yritykset uudistavat visuaalisen identiteettinsä 7 – 10 vuoden välein. Päivitystä suositellaan aina, kun brändin strategia tai arvot ovat muuttuneet.

Kaaoksesta järjestykseen

Brändikäsikirjan avulla pidät päivitetyn ilmeen tunnistettavana kommunikoinnin kaikilla tasolla. Uudistuksen päätteeksi ohjeistamme päivitetyn ilmeen käyttöönotossa.

Yksi toimisto, 360° palvelut

Kun uusi ilme on valmis, päivitämme yrityksesi verkkosivut, esitysten pohjat, käyntikortit ja muut materiaalit sekä käynnistämme tuotannot ja markkinointikampanjat.

Tyytyväisiä asiakkaittamme

Tutustu viimeisimpiin töihimme

Näin identiteetin uudistus tapahtuu

01 Kick off & Work Shop
Tavoitteenamme on saada mahdollisimman yksityiskohtainen kuva uudistukselle asetetuista vaatimuksista, tavoitteista ja toiveista.
02 Kilpailija-analyysi ja benchmarkit
Suunnittelutyön pohjaksi tehdään kilpailija-analyysi sekä haetaan benchamarkkeja maailmalta. Näin varmistetaan, että lopputulos on ainutlaatuinen ja erottuva.
03 Vedosten esittely
Vedosvaiheessa esitämme 2 – 3 toimeksiannon pohjalta syntynyttä versiota, joista valitaan jatkoon yksi visuaalinen linja.
04 Päivityksen viimeistely
Edellisessä vaiheessa valittua konseptia viimeistellään saatujen kommenttien pohjalta ja hiotaan sen timantiksi.
05 Logo ja graafinen ohje
Toimitamme seuraavaksi valmiit logot, fontit, värien koodit, graafiset elementit sekä graafisen ohjeen.
06 Implementaatio
Uuden ilmeen pohjalta luodaan tarvittavat markkinointimateriaalit, kuten esim. käyntikortit, pohjat, POS-materiaalit yms.

Oletko valmis uudistumaan?

Isot muutokset alkavat pienistä askeleista. Ota suunta kohti uutta ilmeettä ja pyydä meiltä ilmainen arvio työn laajuudesta, aikataulusta ja kustannuksista.

1990€

hinta alk.

Pyydä ilmainen arvio

tai soita 040 7083073