Visuaalisen
ilmeen päivitys

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun pian yhteydessä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Visuaalisen
ilmeen päivitys

Brändi-ilmeen uudistus on kuin julkisivuremontti - se kannattaa tehdä ajoissa ja kalliiden virheiden välttämiseksi valita tekijäksi kokenut toteuttaja. Me Quballa kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita, tuomme rohkeasti mukaan innostavia ideoita ja pidämme kiinni sovituista aikataulusta. Pyydä kustannusarvio. Kustannusarvio ei sido sinua mihinkään.

Pyydä ilmainen arvio

Viemme ilmeen uudistuksen näppärästi maaliin ja luomme brändisi arvoja tukevan raikkaan ja modernin visuaalisen identiteetin.

Yrityksesi saa käyttöön viimeistä yksityiskohta myöten suunnittelun kokonaisvaltaisen ilmeen, joka huomioi brändin arvolupauksen sekä strategiset arvot. Lähdemme liikkeelle aina tarpeistasi, joiden tueksi tehdään kilpailija-analyysi ja haetaan benchmarkkeja maailmalta – näin varmistamme, että lopputulos on yksilöllinen ja erottuva.

Suunnittelutyön tuloksena saat logoja, fontteja ja graafisia elementtejä sisältävän kansion sekä graafisen ohjeen, jonka avulla varmistat, että uusi ilme pysyy muuttumattomana ja tunnistettavana käyttöympäristöstä riippumatta. Logopaketti tulee sisältämään niin printtiä kuin verkkoa varten tallennetut logot eri formaateissa ja väritiloissa.

Päivityksen laajuudesta riippuen suunnittelutyö voi viedä muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Teemme aina työn pohjaksi selkeän roadmapin, jonka avulla päivityksen läpiviennistä tulee helppo ja mutkaton.

Pyydä
hinta-arvio

Päivitys voidaan toteuttaa kevyenä freesauksena tai kokonaisvaltaisena uudistuksena. Kerro meille, mitä tavoitteita asetat tulevalle uudistukselle, niin voimme tarkemmin arvioida työn laajuuden ja sitä kautta päivityksen kustannuksen.

1990

hinnat alk.

Pyydä ilmainen arvio

tai soita 040 7083073

Saat päivitetyn visuaalisen ilmeen, joka on

Brändin arvoja edustava

Kilpailijoista erottuva

Raikas ja moderni

Monipuolinen

Milloin on sopiva hetki uudistukselle?

Keskimäärin yritykset uudistavat ilmeensä 7 – 10 vuoden välein. Ilmeen päivittäminen ei välttämättä tarkoita kokonaisvaltaista identiteetin uudistamista, vaan kyseessä voi olla kevyempikin freesaus. Jos yrityksesi strategia on muuttunut, päivitys kannattaa tehdä

Kaaoksesta järjestykseen

89% B2B-markkinoinnin asiantuntijoista ovat sitä mieltä, että brändin tunnistettavuus on markkinoinnin tärkein tavoite. Samanaikaisesti 69% yrityksistä eivät hyödynnä brändin graafista ohjeistusta työssään ollenkaan – jos sitä on ylipäätään tehty.

Hyödynnä mielikuvien voima

87% kuluttajista on sitä mieltä, että brändien pitäisi tehdä kovemmin työtä johdonmukaisen asiakaskokemuksen tuottamiseksi, jonka tärkeimpiä osa-alueita on brändin visuaalinen muotokieli. Tutkimukset osoittavat, että brändin johdonmukainen esille tuominen lisää yrityksen liikevaihtoa keskimäärin 23%.

Tyytyväisiä asiakkaittamme

Nämäkin yritykset ovat tilanneet meiltä brändi-ilmeen päivityksen.

Näin brändi-ilmeen uudistus tapahtuu

01 Kick off & Work Shop
Tässä vaiheessa paneudutaan tarkemmin yrityksesi toiveisiin ja tarpeisiin. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman yksityiskohtainen kuva uudistukselle asetetuista vaatimuksista ja tavoitteista.
02 Kilpailija-analyysi ja benchmarkit
Suunnittelutyön pohjaksi tehdään kilpailija-analyysi sekä haetaan benchamarkkeja maailmalta. Näin varmistetaan, että lopputulos on uniikki ja erottuva.
03 Vedosten esittely
Esitämme tässä vaiheessa 2-3 eri versiota. Vaiheen tavoitteena on valita yksi jatkoon menevä visuaalinen konsepti.
04 Päivityksen viimeistely
Edellisessä vaiheessa valittua konseptia viimeistellään saatujen kommenttien perusteella. Vaiheen tuloksena syntyy ”viittä vaille valmis” toteutus.
05 Materiaalien toimittaminen
Kun olet hyväksynyt kommenttiesi pohjalta viimeistellyn version, toimitamme seuraavaksi valmiit logot, fontit, värien koodit, graafiset elementit sekä graafisen ohjeen.
06 Implementaatio
Tässä vaiheessa luodaan tarvittaessa uuden brändin mukaiset materiaalit sekä viedään uusi visuaalinen ilme verkkoon, sosiaaliseen mediaan sekä muihin omiin kanaviin. Pyydä hinta-arvio ilmeen implementoinnista.

Pyydä
hinta-arvio

Päivitys voidaan toteuttaa kevyenä freesauksena tai kokonaisvaltaisena uudistuksena. Kerro meille, mitä tavoitteita asetat tulevalle uudistukselle, niin voimme tarkemmin arvioida työn laajuuden ja sitä kautta päivityksen kustannuksen.

1990€

hinnat alk.

Pyydä ilmainen arvio

tai soita 040 7083073