Päivitetään
yrityksesi
verkkosivut

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kotisivut uusiksi

Modernin verkkosivuston must-have -ominaisuudet ovat nopeus, mobiiliystävällisyys, helppo päivitettävyys sekä valmius vastata myynnin ja markkinoinnin haasteisiin. Täyttyvätkö nämä kriteerit nykyisten kotisivujesi kohdalla?

Aloita kotisivu-uudistus

Kotisivujen päivittäminen kanssamme on helppoa. Pidämme lupauksista kiinni, autamme sivuston käyttöönotossa sekä sparraamme sen hyödyntämisessä markkinoinnissa.

Saat käyttöösi tyylikkään toteutuksen, jonka on helppo ylläpitää ilman ulkopuolisen apua ja käyttää osana brändisi myyntiä ja markkinointia. Emme käytä valmiita “sapluunaratkaisuja” – siksi jokainen toteutuksemme on yksilöllinen ja aidosti erottuva.

Modernin verkkosivuston tärkein tehtävä on liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttaminen, mm. luomalla mielikuvia ja generoimalla liideja. Tämä lähtökohta toimii punaisena lankana läpi koko suunnittelutyömme.

Tarjoamme bonuksena verkkosivuston perustason hakukoneoptimoinnin sekä 6 kuukauden teknisen takuun. Kun sivusto on valmis, autamme tarvittaessa markkinointikampanjoiden käynnistämisessä.

Tutustu viimeisimpiin referensseihimme täällä.

Puhutaanko luvuista?

Lähdemme hinnoittelussamme liikkeelle aina todellisista tarpeistasi. Hintaan vaikuttaa niin sivuston laajuus, kuin erilaiset toiminnallisuudet. 3490€:n toteutus mm. sisältää käyttöliittymän sekä ulkoasun suunnittelun, teknisen toteutuksen, testauksen sekä perustason SEO-optimoinnin. Kysy tarjousta myös sisällöntuotannosta suomen, ruotsin, venäjän, kiinan, viron tai englannin kielellä.

3490€

hinnat alk.

Pyydä hinta-arvio

tai soita 040 708 3073

Saat verkkosivuston, joka on

Tuloksia tuottava

Nopea ja responsiivinen

Helposti
päivitettävä

Hakukone-optimoitu

Moderni ja
tyylikäs

Turvallinen ja
käyttövalmis

Ensivaikutelma syntyy hetkessä

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja siitä syntyvän mielikuvan muodostamiseen ei mene kuin sekunnin murto-osa, tarkemmin sanottuna 0,1 sekuntia. Yksityiskohtia myöten suunniteltu visuaalinen ulkoasu erottaa brändisi kilpailijoista ja luo oikeanlaiset mielikuvat.

Nopeat syövät hitaat

53% mobiiliverkon käyttäjistä poistuvat sivustoilta, joiden lataus kestää yli 3 sekuntia. Luonnollisesti he jatkavat hakua ja päätyvät kilpailijoiden sivuille. Nopeasti latautuva ja mobiiliystävällinen sivusto on oletusarvo, josta ei voi tinkiä. Mikä on nykyisen sivustosi latausnopeus? Voit testata se Googlen Speed Test -palvelun avulla.

Helppo käyttää ja päivittää

Vaikeasti päivitettävä sivusto vaatii aikaa ja hermoja. Toinen resursseista on rajallinen ja toinen ei-uusiutuva. Käyttämämme verkkoalustat (WordPress ja Webflow) ovat helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Parhaimillaan päivitys on minuuttihomma, oli sitten kyse kuvan vaihdosta tai uuden sisällön lisäämisestä.

Palvelu, joka pelaa ja löytyy

Jos yritystä ei löydy Googlesta, niin onko sitä olemassakaan? Maailmassa, jossa 93% kaikesta verkkosivuliikenteestä tulee hakukoneista, on löydettävyys iso valtti. Miltä sivustosi näyttää Googlen silmin ja miten hyvin se vastaa asiakkaidesi hakuja verrattuna kilpailijoihin? Sivu-uudistuksen myötä varmistat, että sivustosi ei huku bittiavaruuteen ja löytyy aina, kun yritystäsi etsitään.

Varmista riippumattomuus

Usein toistuva huoli verkkosivujen toteutuksessa on niiden riippuvuus toteuttajaan. WordPress on maailman suosituin lisenssivapaa verkkosivualusta, jolla on toteutettu joka kolmas aktiivinen verkkosivusto. Tämä tarkoittaa, ettet ole riippuvainen meistä, koska Suomestakin löytyy satoja ammattilaisia, joille voit siirtää sivustosi ylläpidon ja jatkokehityksen milloin tahansa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tutustu viimeisimpiin referensseihimme ja inspiroidu.

Näin nykyaikaiset kotisivut syntyvät

01 Rakenne ja rautalanka
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä vaiheessa suunnitellaan sivun rakenne, toiminnallisuudet ja asiakaspolut huomioiden brändisi liiketoiminnalliset tavoitteet.
02 Ulkoasun suunnittelu
Mielenkiintoa herättävä ulkoasu on kaiken A ja Ö. Uuden ulkoasun suunnittelussa huomioidaan yrityksen olemassa oleva visuaalinen ilme. Päivitämme tarvittaessa brändisi nykyinen ilme – pyydä tarjous!
03 Demo
Valmiit visuaaliset elementit viedään demo-alustalle. Näin saat mahdollisimman realistisen käsityksen tulevasta toteutuksesta.
04 Toteutus
Kun olet kommentoinut ja hyväksynyt demon, visuaaliset elementit viedään julkaisualustalle, minkä jälkeen keskitytään sivuston tekniseen toteutukseen.
05 Sisällönsyöttö ja optimointi
Tässä vaiheessa sivustolle siirretään olemassa olevat kuvat ja tekstisisällöt, tehdään perushakusanaoptimointi sekä lisätään tarvittavat seurantakoodit.
06 Testaus ja julkaisu
Ennen julkaisua sivustoa testaan erilaisissa ympäristöissä, mm. suosituimmilla selaimilla sekä mobiililaitteilla.

Tilaa nyt, maksa myöhemmin!

Kysy joustavasta maksusuunnitelmasta – sovitaan yhdessä yrityksellesi sopivasta järjestelystä.

3490

hinnat alk.

Pyydä hinta-arvio

tai soita 040 708 3073

Ulkoasu & Toteutus
Käyttöliittymän suunnittelu
Erottuva ja näyttävä ulkoasu
Aktivoivat elementit ja lomakkeet
Mobiiliystävällinen
toteutus
Turvallisuus
SSL-sertifikaatti
Turvallinen palvelinympäristö
Selkeä työkalu GDPR -käytäntöjen kuvaamiseen
Eväste-pop-up -ikkunan asentaminen
Nopeus & SEO
Optimoitu koodi
Perusoptimointi
Optimaalisen nopea latausnopeus
Mobiiliystävällinen
XML -sivukartta
Some-linkit
Ylläpito
6 kk takuu ja tekninen ylläpito
Käyttökoulutus
Riippumattomuus teknisestä kumppanista