Kotisivut uusiksi

Modernin verkkosivuston must-have -ominaisuudet ovat nopeus, mobiiliystävällisyys, helppo päivitettävyys sekä valmius vastata myynnin ja markkinoinnin haasteisiin.

Täyttyvätkö nämä kriteerit nykyisten kotisivujesi kohdalla? Anna meidän testata kotisivusi ja tarjota kehitysehdotuksia. Tai pyydä arvioimaan uuden sivuston kustannukset. Konsultointi ei sido sinua mihinkään.

Haluan ilmaisen konsultoinnin

Kotisivujen päivittäminen kanssamme on helppoa.

Saat käyttöösi tyylikkään toteutuksen, jonka on helppo ylläpitää ilman ulkopuolisen apua ja käyttää osana brändisi myyntiä ja markkinointia. Emme käytä valmiita “sapluunaratkaisuja” – siksi jokainen toteutuksemme on yksilöllinen ja aidosti erottuva.

Tarjoamme bonuksena verkkosivuston perustason hakukoneoptimoinnin sekä 6 kuukauden teknisen takuun. Tutustu viimeisimpiin referensseihimme täällä.

Kyllä, haluan ilmaisen konsultoinnin

Kiitos yhteydenotostasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Näin nykyaikaiset kotisivut syntyvät

01 Rakenne ja rautalanka
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä vaiheessa suunnitellaan sivun rakenne, toiminnallisuudet ja asiakaspolut huomioiden brändisi liiketoiminnalliset tavoitteet.
02 Ulkoasun suunnittelu
Mielenkiintoa herättävä ulkoasu on kaiken A ja Ö. Uuden ulkoasun suunnittelussa huomioidaan yrityksen olemassa oleva visuaalinen ilme. Päivitämme tarvittaessa brändisi nykyinen ilme – pyydä tarjous!
03 Demo
Valmiit visuaaliset elementit viedään demo-alustalle. Näin saat mahdollisimman realistisen käsityksen tulevasta toteutuksesta.
04 Toteutus
Kun olet kommentoinut ja hyväksynyt demon, visuaaliset elementit viedään julkaisualustalle, minkä jälkeen keskitytään sivuston tekniseen toteutukseen.
05 Sisällönsyöttö ja optimointi
Tässä vaiheessa sivustolle siirretään olemassa olevat kuvat ja tekstisisällöt, tehdään perushakusanaoptimointi sekä lisätään tarvittavat seurantakoodit.
06 Testaus ja julkaisu
Ennen julkaisua sivustoa testaan erilaisissa ympäristöissä, mm. suosituimmilla selaimilla sekä mobiililaitteilla.

Anna meidän testata kotisivusi!

Google ei tykkää hitaasti latautuvista sivuista, joilla on heikko mobiiliystävällisyys. Anna meidän testata nykyinen kotisivusi ja tarjota kullanarvoisia kehitysehdotuksia. Maksuton 30 - 45 minuutin verkkotapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Haluan testata sivustoni

tai soita 040 708 3073

Ensivaikutelma syntyy hetkessä

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja siitä syntyvän mielikuvan muodostamiseen ei mene kuin sekunnin murto-osa, tarkemmin sanottuna 0,1 sekuntia. Yksityiskohtia myöten suunniteltu visuaalinen ulkoasu erottaa brändisi kilpailijoista ja luo oikeanlaiset mielikuvat.

Nopeat syövät hitaat

53% mobiiliverkon käyttäjistä poistuvat sivustoilta, joiden lataus kestää yli 3 sekuntia. Luonnollisesti he jatkavat hakua ja päätyvät kilpailijoiden sivuille. Nopeasti latautuva ja mobiiliystävällinen sivusto on oletusarvo, josta ei voi tinkiä. Mikä on nykyisen sivustosi latausnopeus? Voit testata se Googlen Speed Test -palvelun avulla.

Helppo käyttää ja päivittää

Vaikeasti päivitettävä sivusto vaatii aikaa ja hermoja. Toinen resursseista on rajallinen ja toinen ei-uusiutuva. Käyttämämme verkkoalustat (WordPress ja Webflow) ovat helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Parhaimillaan päivitys on minuuttihomma, oli sitten kyse kuvan vaihdosta tai uuden sisällön lisäämisestä.

Palvelu, joka pelaa ja löytyy

Jos yritystä ei löydy Googlesta, niin onko sitä olemassakaan? Maailmassa, jossa 93% kaikesta verkkosivuliikenteestä tulee hakukoneista, on löydettävyys iso valtti. Miltä sivustosi näyttää Googlen silmin ja miten hyvin se vastaa asiakkaidesi hakuja verrattuna kilpailijoihin? Sivu-uudistuksen myötä varmistat, että sivustosi ei huku bittiavaruuteen ja löytyy aina, kun yritystäsi etsitään.

Varmista riippumattomuus

Usein toistuva huoli verkkosivujen toteutuksessa on niiden riippuvuus toteuttajaan. WordPress on maailman suosituin lisenssivapaa verkkosivualusta, jolla on toteutettu joka kolmas aktiivinen verkkosivusto. Tämä tarkoittaa, ettet ole riippuvainen meistä, koska Suomestakin löytyy satoja ammattilaisia, joille voit siirtää sivustosi ylläpidon ja jatkokehityksen milloin tahansa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tutustu viimeisimpiin referensseihimme ja inspiroidu.

Olemme sinua varten

Toimistomme arvo rakentuu tiimimme monipuoliseen ja ammattitaitoiseen osaamiseen. Kokonaisvaltainen palvelumme toteutetaan 15 ammattilaisen voimin, jotka valikoituvat kunkin asiakastarpeen mukaan.  

Meille on tärkeää, että palvelumme vastaa asiakkaidemme odotuksia ja työmme tulos tuottaa toivottua tulosta. Toimistomme sijaitsee Helsingin Aurinkolahden merellisessä ympäristössä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tervetuloa!

Heräsikö kysyttävää?
Jätä viesti tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä