Teemme sinulle sivuston, joka on 

nopea

tehokas

huippumoderni

Uusi aika vaatii uudenlaisia ratkaisuja. Ota yhteyttä ja aloita brändisi verkkosivujen uusi aikakausi nyt.

Aloita

Olet hyvässä seurassa:

Ei pakkoavioliittoja

Oletko naimisissa nykyisen kotisivutoimittajan kanssa? Toimittamamme verkkosivut antavat omistajilleen täyden vapauden toimia: pääset itsenäisesti lisäämään, muokkaamaan ja päivittämään sisältöjä – ilman koodaajan apua.

Whroom!
Nopeus on valttia

Tekemämme sivustot ovat kevyitä ja latautuvat salamannopeasti kaikilla alustoilla, näyttävistä animaatioista ja efekteistä huolimatta. Saat valmiin sivuston käyttöösi parhaimmillaan kuukauden sisällä tilauksesta.

Vain mielikuvitus on rajana

Unohda tylsät ja laatikkomaiset verkkosivut, joiden valmiit templatet rajoittavat luovuutta. Jokainen suunnittelemamme toteutus on aidosti erottuva ja lähtee liikkeelle tarpeistasi, toiveistasi ja rohkeimmista ideoistasi.

Mobile first,
client first

Uusi brändisi verkkosivusto on heti mobiilioptimoitu ja toimii oikein kaikilla päätelaitteilla. Suunnittelemme sivustoja loppukäyttäjän ehdoilla ja ne edustavat käyttäjäystävällisyyden ja esteettömyyden huippuluokkaa.

Ei stressiä ja jatkuvaa laastarointia

Aiheuttavatko jatkuvat tietoturvapäivitykset ja lisäosien fiksaukset päänvaivaa? Eivät enää. Käyttämämme ratkaisut eivät vaadi sinulta juuri mitään toimenpiteitä ja voit keskittyä olennaiseen.

Ei pakkoavioliittoja

Oletko naimisissa nykyisen kotisivutoimittajan kanssa? Toimittamamme sivut antavat omistajalle täyden vapauden toimia: pääset itsenäisesti lisäämään, muokkaamaan ja päivittämään sisältöjä – ilman koodaajan apua.

Whroom!
Nopeus on valttia

Tuottamamme sivustot ovat kevyitä ja latautuvat salamannopeasti kaikilla alustoilla näyttävistä animaatioista ja efekteistä huolimatta. Saat valmiin sivuston käyttöösi parhaimmillaan kuukauden sisällä tilauksesta.

Vain mielikuvitus rajana

Unohda tylsät laatikkomaiset kotisivut, joissa itse alusta toimii rajoittavana tekijänä luovuudelle. Webflow on tehty toimimaan luovien suunnittelijoiden ehdoilla, mikä tarkoittaa, että kaikista rohkeimmatkin ideat ovat toteuttavissa.

Mobile-first,
client-first

Uusi verkkosivustosi on heti mobiilioptimoitu ja skaalautuu eri laitteiden resoluution vaatimusten mukaan. Sivusto on suunniteltu loppukäyttäjän ehdoilla ja edustaa käyttäjäystävällisyyden huippuluokkaa.

Ei jatkuvaa laastarointia

Aiheuttavatko jatkuvat tietoturvapäivitykset ja lisäosien fiksaukset päänvaivaa? No more. Webflow päivittyy automaattisesti taustalla eikä vaikuta sivuston ja sen komponenttien toimintaan millään tavalla.

Näin uusi sivustosi syntyy

01 Rakenne

Tässä vaiheessa suunnitellaan sivuston rakenne rakenne, rautalanka, toiminnallisuudet ja asiakaspolut, huomioiden brändisi tavoitteet. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

02 Ulkoasu

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja siihen ei mene kuin 0,1 sekuntia. Suunnittelemme uuden verkkosivuston ulkoasun brändisi visuaalisen identiteetin pohjalta. Kerro, jos haluat freesata samalla yrityksesi ilmeen.

03 Syöttö

Ollaan melkein perillä! Tässä vaiheessa sivustolle siirretään olemassa olevat sisällöt, videot ja kuvat. Autamme tarvittaessa uusien tekstisisältöjen suunnittelussa suomen, englannin, ruotisin tai kiinan kielellä.

04 Optimointi

Kun syöttö on valmis, teemme sivustolle perustason hakukoneoptimoinnin ja syötetään sivusto Googlen Indeksiin. Näin uusi sivustosi löytyy hakukoneista.

05 Julkaisu

Tadaam! Maltahan vielä hetki. Ennen kuin sivusto julkaistaan interwebin bittiavaruuteen, testataan se vielä yleisimmillä selaimilla ja laitteilla. Kerro, jos voimme olla avuksi digi- ja somemainonnan käynnistämisessä.

Kotisivustosi uusi aikakausi

Isot muutokset alkavat pienistä askeleista. Ota suunta kohti uutta verkkosivustoa ja pyydä meiltä ilmainen arvio työn laajuudesta, aikataulusta ja kustannuksista. Kysyminen ei maksa mitään.

Ota yhteyttä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tutustu viimeisimpiin referensseihimme ja inspiroidu.

Asiakkaat kysyvät meiltä

Kauanko päivitys kestää?

Riippuen uuden verkkosivuston laajuudesta, päivitys kestää keskimäärin 1 – 2 kuukautta tilauksesta.

Mitä alustoja Quba käyttää?

Käytämme tällä hetkellä kahta eri alustaa: Webflow:ta ja Wordpressiä. Muita meille tuttuja alustoja ovat Drupal, Modx Evolution ja Jomla.

Mikä ero on Webflow:n ja WordPressin välillä?

Webflow on lisenssipohjainen ja Wordpress taas on avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä. Webflow ei vaadi ylläpitomaksua, kun taas Wordpress vaatii vaikka sen käyttö on ilman maksullisia lisäosia muuten ilmaista. Webflow:n kuukausimaksu on 20 – 30€ ja siihen sisältyy huippunopea Amazon -verkkoon perustuva hosting -palvelu. Webflow:n eduista voit lukea lisää täällä.

Miten päivitys käytännössä lähtee liikkeelle?

Aloitamme suunnittelun aina kick off -palaverilla. Työpajan aikana perehdymme yksityiskohtaisesti päivitykselle asetettuihin vaatimuksiin, toiveisiin ja tavoitteisiin. Palaverin pohjalta teemme ensimmäisen rautalangan ja ehdotuksen sivuston rakenteesta. Prosessi on kuvattu tarkemmin ylempänä.

Mitä aineistoja Quba tarvitsee?

Tarvitsemme alkuvaiheessa brändisi logon, graafisen ohjeen sekä pääsyn yrityksesi kuvapankkiin. Kaikkia tiedostoja ei välttämättä löydy ja se on ihan ok. Pääsemme liikkeelle pienemmälläkin aineistomäärällä.

Mitä tapahtuu, kun haluan vaihtaa toimistoa?  

Sekä Webflow että Worpress ovat suosittuja alustoja ja sopivia tekijöitä löytyy niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Siirrämme H-hetken tullessa kaikki aineistot ja pääsykoodit uudelle palveluntarjoajalle.

Sisältyykö sisällöntuotanto päivityksen hintaan?

Sisällötuotanto ei sisälly päivityksen hintaan, mutta voimme tehdä sen erillisen tarjouksen puitteissa suomen, ruotsin, englannin, kiinan tai venäjän kielellä.

Vanhan sivuston päivitys vai kokonaan uusi sivusto?

Tilanteita on monia ja aina pitää lähteä arvioinnista. Usein kuitenkin käy niin, että kustannusten taso on about samaa luokkaa niin vanhan sivun päivityksen kuin kokonaan uuden sivuston kohdalla. Vanhaa sivustoa tässä tapauksessa voi verrata vanhaan autoon, jota on huollettu ja tuunattu, ja uutta taas täysin uuteen tilaustyönä tehtyyn autoon.

Olemme sinua varten

Mait Lukka

Key Accounts / Founder
+358 40 723 9005
mait@quba.fi

Pia Nordström

Key Accounts / Partner
+358 45 849 9262
pia@quba.fi

Kotisivustosi uusi aikakausi

Isot muutokset alkavat pienistä askeleista. Ota suunta kohti uutta verkkosivustoa ja pyydä meiltä ilmainen arvio työn laajuudesta, aikataulusta ja kustannuksista. Kysyminen ei maksa mitään.

Ota yhteyttä