Digitaalinen mainonta ja markkinointi

Digitaalisen mainonnan avulla tavoitat laajoja massoja potentiaalisia asiakkaita tai tarjoat yrityksesi palveluja niille, jotka ovat juuri nyt hakemassa niitä. Voit kohdentaa mainoksia alueen, iän, sukupuolen, ammatin, aseman, siviilisäädyn tai kiinnostusten kohteiden perusteella – silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Tarjoamme tehokkaita digitaalisen mainonnan palveluita alan parhaita käytäntöjä hyödyntäen ilman sitovia sopimuksia. Suunnittelumme lähtökohtana ovat tarkasti määritellyt kohderyhmät, mitattavissa olevat tavoitteet sekä ennen kaikkea tulokset.

Kokonaisvaltaisuus on tärkein valtimme. Tarjoamme digitaalisen mainonnan palveluita niin yksittäisinä toimenpiteinä kuin osana laajempia kampanjoita ja markkinoinnin kokonaisuuksia.

Asioit aina yhden ja saman tiimin kanssa ja saat kaikista toimenpiteistä aina yhden laskun. Asiakkaamme arvostavat toimistomme mutkattomuutta, joustavia prosesseja sekä selkeä raportointia.

Kotimaan markkinoinnin lisäksi autamme tavoittamaan uusia asiakkaita myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Some-markkinointi

Vain 3 – 5% sosiaalisen medioiden sivujen seuraajista näkevät brändisi sisällöt orgaanisesti. Tarjoamme tarkasti suunniteltuja some-markkinoinnin ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi sisällöt tavoittavat uusia potentiaalisia asiakkaita ja tuottavat yrityksellesi kassavirtaa. Tarjoamme SMM (Social Media Marketing) -palveluita osana sisällöntuotantoa tai erillisenä toimenpidekokonaisuutena.

Hakusanamainonta

Asiakkaat ovat valmiimpia vastaanottamaan tietoa yrityksesi tarjoamista palveluista, kun ovat juuri etsimässä vastaavia palveluita. Autamme tavoittamaan oikeita henkilöitä ja saamaan heidät brändisi myyntisuppiloon. Kerro, jos voimme olla avuksi myös kansainvälisten asiakkaiden tavoittamisessa, josta meillä on laajasti kokemusta.

Remarketing

Tutkimusten mukaan uudelleenmarkkinointi kasvattaa verkkokauppojen myyntiä keskimäärin 20%. Ennen lopullista ostospäätöstä asiakas saattaa käydä brändisi sivulla useampia kertoja. Autamme asentamaan sivullesi tarvittavat työkalut, segmentoimaan asiakasryhmät ja käynnistämään REMA -toimenpiteet sivuilla käyneiden asiakkaiden uudelleen tavoittamiseksi.

Display -mainonta

GDN (Google Display Network) -mainosten avulla kerrot nykyisille ja myös potentiaalisille asiakkaille yrityksesi uutuuksista, heitä mahdollisesti kiinnostavista tuotteista sekä ajankohtaisista tarjouksista bannereiden ja animoitujen sisältöjen muodossa. Display-mainokset ovat hyviä silloin, kun tarvitset laaja peittoa kustannustehokkaasti. Kysy lisää bannereiden ja liikkuvien sisältöjen tuotannosta!

Asiakaspolun optimointi 

Jos brändisi sivusto ei ole valmis markkinointiin, menetät helposti osan sivulle laskeutuvasta liikenteestä. Silloin luonnollisesti kasvaa niin välitön poistuminen kuin CPC (Cost per click) eli kontaktihinta. Autamme rakentamaan toimivan asiakaspolun, jonka ansiosta asiakas pääsee mutkattomasti maaliin. Lue lisää konversio-optimoinnista sekä muista tutkimuksistamme täällä.

Automaatiot

Markkinoinnin automaatio nimensä mukaisesti auttaa automatisoimaan rutiinimaisia toimintoja, joita esim. isompien verkkokauppojen kohdalla saattaa olla useita tuhansia päivässä. Kerro meille tarpeistasi, niin suunnittelemme yhdessä  brändillesi sopiva ratkaisu.

Uutiskirjeet

Hubspot tutkimuksten mukaan uutiskirjemarkkinointi on yksi tehokkaimmista markkinoinnin muodoista etenkin B2B ja verkkokauppojen puolella. Lue lisää uutiskirjemarkkinoinnin palveluistamme täällä.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö