Olemme
Quba

Mainostoimisto Quba on luova mainos- ja markkinointitoimisto, joka pitää asiakkaistaan hyvää huolta. Löydät meiltä asiantuntemusta brändisi strategiseen kehittämiseen, viestintään ja sisällöntuotantoon, visuaaliseen suunnitteluun, digitaaliseen näkyvyyteen, kansainväliseen markkinointiin ja päivittäiseen taktiseen tekemiseen. Miten voimme olla avuksi?

Joustavasti näyttäviin tuloksiin

Helpotamme asiakkaidemme arkea ja autamme saavuttamaan asetettuja tavoitteita tuomalla jokapäiväiseen tekemiseen suunnitelmallisuutta, joustavuutta, luovuutta ja uusia tuulia. Meille on tärkeää, että töidemme jälki vastaa odotuksia ja brändisi menestyy — nyt ja myös tulevaisuudessa. Luomme yhdessä tiimimme ja kumppaniemme kanssa reilun ja innostavan ympäristön, joka toimii pohjana rajoja ylittävälle luovalle ajattelulle. Sinua palvelee 15 asiantuntijan tiimi.

Tutustu palveluihimme

Olemme sinua varten

Artur Kukov

Creative Director / Founder
+358 40 708 3073
artur@quba.fi

Mait Lukka

Strategy Director / Founder
+358 40 723 9005
mait@quba.fi

Pia Nordström

Account Director / Partner
+358 45 849 9262
pia@quba.fi

Tervetuloa merelliseen
Qubaan!

Toimistomme sijaitsee Helsingin Aurinkolahden merellisessä ympäristössä. Pääset meille helposti julkisilla tai omalla autolla. Toimistomme läheisyydessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja tarvittaessa voit jättää autosi Quban vieraspaikoille. Kesäisin pääset meille myös meriteitse Helsingin keskustasta lähtevällä vesibussilla. Toimistomme osoite on Pursilahdenranta 2. Tervetuloa inspiroitumaan!

Katso kartalla

Olet hyvässä seurassa

Katso caset

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö