Animaatiot ja bannerit

Tuotamme kuukausitasolla asiakkaillemme satoja bannereita ja muita animoituja sisältöjä, joiden tyypillisimmät alustat ovat Google Display Network, ohjelmoidun mainonnan kanavat, sosiaaliset mediat sekä JCDecaux, Clear Channel ja Ocean Outdoor.

Visuaalisten ratkaisujen ja animaatioiden lisäksi tarjoamme copyn palveluita usealla eri kielellä sekä kokonaisvaltaisen projektinhallinnan. Tuotantoja voidaan tarvittaessa täydentää printti-, radio-, video- ja digitaalisella mainonnalla. Kysy lisää asiantuntijoiltamme Pialta ja Maitilta.

Konseptista tuotantoon

Käytämme suunnitteluun ja vedostukseen Miroa. Verkon yli toimivan sovelluksen avulla näet suunnittelun kaikki vaiheet ja kommentoit ne kätevästi selaimen kautta omalta työpöydältä.

Bannereiden tuotanto

Luovuus ja tuloshakuinen ajattelu ovat muotoilumme lähtökohta. Kun konsepti on saanut vihreän valon, tuotamme key visujen pohjalta tarvittavat koot ja viedään valmiit aineistot lopullista hyväksyntää varten Miroon.

Animoidut aineistot

Animoidut bannerit ja muut liikkuvat aineistot luodaan story boardin pohjalta. Näet se avulla helposti eri näkymien järjestyksen ja niissä esiintyvät elementit. Valmiit aineistot tallennetaan medioiden vaatimusten mukaan esim. html tai mp4 -muodoissa. Kysy lisää, jos tarvitset sparrausta tai neuvoa.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö