MAOL2:n verkkosivun ilmeen suunnittelu ja tekninen toteutus

Asiakas
MFKA-Kustannus Oy
Projektihallinta
Mait Lukka
Työt
Verkkosivut

MAOL2:n verkkosivun ilmeen suunnittelu ja tekninen toteutus.

Lue lisää projektista

MAOL2:n verkkosivun ilmeen suunnittelu ja tekninen toteutus.

MAOL2 on digitaalinen oppimisympäristö, jonka on kehittänyt MFKA-Kustannus Oy yhdessä Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry:n kanssa. Oppimisympäristö on suunnattu matematiikan, fysiikan ja kemian opetukseen peruskoulun yläluokilla ja toisella asteella. Jos MAOL kuulostaa tutulta, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet saattanut käyttää MAOL-taulukkoa lukiossa.

– Lähdimme hakemaan sivuillemme uudenlaista näkemystä, johon Quban tiimi antoi alusta asti hyviä ja silmää miellyttäviä ehdotuksia. Sivujen toteutukseen liittyviin kysymyksiin vastattiin nopeasti, mikä välitti, että olemme pienenäkin asiakkaana tärkeitä, – kertoo pedagoginen kehittäjä Inkeri Tuomela. – Olimme alusta asti yhteisymmärryksessä sivujemme toteutuksen aikataulusta, jolloin määräajan lähestyessä pystyimme luottavaisin mielin odottamaan tuotosta. Suosittelemme lämpimästi Quban palveluita.

Vastasimme uuden MAOL2-verkkosivuston visuaalisesta ilmeestä sekä teknisestä toteutuksesta. Uusi verkkosivusto on rakennettu Webflow-alustalle, joka mahdollistaa näyttävien ja modernien verkkosivustoratkaisujen toteuttamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Halusimme luoda helposti lähestyttävän ja kivan oloisen ländärin, joka ohjaisi potentiaalisia asiakkaita kokeilulisenssin tilaamiseen. Päätimme mielenkiinnon herättämiseksi kuvittaa tarvittavat näkymät ja elementit, jotta käyttäjä saisi yhdellä silmäyksellä yleisen käsityksen alustan ominaisuuksista ja pääsisi tutustumaan tarkemmin sen sisältöön rekisteröitymällä.

Toisena vaihtoehtona olisi käyttää kuvitusten sijasta ruutukaappauksia. Haasteena tässä lähestymistavassa olisi yksityiskohtien runsaus, joka koituisi mobiiliympäristössä ongelmaksi luettavuuden näkökulmasta. Kolmantena vaihtoehtona olisi valmiiden kuvitusten käyttäminen. Tässä tapauksessa riskinä olisi ollut se, että muutkin maksullisten kuvapankkien käyttäjät saattaisivat käyttää samoja kuvituksia.

Lopputuloksena syntynyt kuvitusmaailma on ainutlaatuinen, ilmeen mukainen ja jokaista yksityiskohtaa myöten suunniteltu.

Hinnoittelumallin visualisointi

Palvelulla on useampia eri kohderyhmiä, jolloin oppimisympäristön hinnoittelumalleissa on eroavaisuuksia.

– Yhtenä tehtävänämme oli selkeyttää hinnoittelun esitystapa niin, että asiakas pysyisi koko ajan samassa näkymässä ja näkisi helposti käyttölisenssin eri vaihtoehdot, – kertoo sivun ilmeen suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta vastannut Quba web-kehittäjä Slava Solovyev. – Oikea ratkaisu löytyi UI/UX-muotoilun myötä, jossa sovellettiin moderneja työkaluja, hyväksi koettuja käytäntöjä ja visuaalista osaamista.

Haluamme kiittää MFKA-Kustannus Oy:n tiimiä upeasta mahdollisuudesta ja luottamuksesta.

Onko nyt oikea hetki päivittää nykyinen yrityksesi verkkosivusto? Voit kysyä lisää verkkosivuista vastaavalta projektipäälliköltämme Maitilta. Kysyminen ei velvoita sinua mihinkään.

Mait
mait@quba.fi
040 723 9005

Projektinhallinta
Mait Lukka

Verkkosivun visuaalisuus
Slava Solovyev

Tekninen toteutus
Matti Sirokov, Slava Solovyev

Kuvitukset  
Artur Kukov

Palaa portfolio näkymään
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Muut caset