Kansainvälinen markkinointi

Ota kansainvälinen markkinointi haltuun ja lähde tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita Suomen rajojen ulkopuolelta. Quba tarjoaa käyttöösi kokeneen kansainvälisen markkinoinnin tiimin, jolla on erityisesti kokemusta Viron ja Kiinan markkinoilla.

Tunnemme maiden lait ja tavat, hallitsemme kanavat ja mediat, ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme oikeita kohderyhmiä puhuttelevat ratkaisut Suomesta käsin.

Asiantuntemuksemme taustalla on yli 15 vuoden kokemus sekä tärkein resurssimme — natiivisti viroa, kiinaa ja venäjää puhuvat ammattilaiset.

Viro-
markkinointi

Maantieteellinen läheisyys ja erinomaiset kulkuyhteydet tekevät Virosta ja Baltian maista suomalaisten brändien näkökulmasta houkuttelevan markkina-alueen.

Matkustaakseen Suomeen virolaiset eivät tarvitse viisumia ja maksuvälineenä käy euro, mikä tekee matkan suunnittelusta entistä helpompaa — ja toisaalta myös markkinoinnista entistä taktisempaa ja joustavampaa.

Autamme suomalaisia yrityksiä löytämään asiakkaansa Viron markkinoilla niin B2C kuin B2B puolella.

Lue lisää

Kiina-markkinointi

Kun puhutaan Kiina-markkinoinnista verkostojen ja kumppanuuksien merkitystä ei voi ylimitoittaa. Sama pätee myynti- ja markkinointimateriaalien lokalisointiin kiinan kielelle sekä suosittujen digitaalisten kanavien käyttöönottoon.

Kiinalaiset ovat aktiivisia teknologioiden käyttäjiä ja se kannattaa pitää mielessä markkinointitoimenpiteitä suunniteltaessa.

Quballa on Kauko-Idässä oma kahden hengen tiimi, joka yhdessä Helsingin toimiston kanssa auttaa brändiäsi rakentamaan näkyvyyttä haastavilla Kiinan markkinoilla.

Lue lisää

Miksi Quba?

Säästät aikaa

Quba solmii puolestasi sopimukset medioiden ja alihankkijoiden kanssa. Näin säästät valtavasti aikaa ja vältyt paperirumbalta.

Vältyt riskeiltä

Toimit alusta lähtien suomalaisen yrityksen kanssa. Me varmistamme, että työt etenevät sovitusti ja ilman viivästyksiä.

Tavoitat asiakkaasi

Tunnemme maiden lait, tavat ja keinot, joiden avulla tavoitat asiakkaasi juuri sinulle sopivana hetkenä.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö