Sisällöntuotanto

Kiinnostava sisältö aktivoi asiakkaita. Fakta on kuitenkin se, että Ilman selkeää strategiaa kiinnostavimmatkaan sisällöt eivät saa aikaiseksi yhteydenottoja tai kassavirtaa.

Autamme suunnittelemaan monipuolisen sisältöstrategian, jonka avulla pääset haluttuihin maaleihin suorinta reittiä hyödyntäen omia kanavia tai ulkopuolisia alustoja ja medioita.

Huomioimme sisältöjen suunnittelussa yrityksesi myynnin ja markkinoinnin tavoitteet ja integroimme sisällöt osaksi myyntisuppiloon johtavaa asiakaspolkua.

Teemme tuotannot osana brändien kokonaisvaltaista markkinointia tai räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin suomen, viron, latvian, kiinan, ruotsin, englannin tai venäjän kielellä.

Sisältöstrategia

Lähtökohtanamme on, että sisältöjen pitää tukea myynnin ja markkinoinnin prosesseja. Työn pohjaksi määritellään kohderyhmät, heitä johtavat motiivit, äänensävyt, kanavat, maalit sekä mittarit, joiden avulla tuotantojen tehokkuutta arvioidaan ja parannetaan.

Sisältökalenteri

Kerran 1 – 3 kuukaudeksi eteenpäin otsikkotasolla suunniteltu sisältökalenteri ohjaa tehokkaasti tuotantoa, pienentää huomattavasti ad hocien määrää ja sitoo yhteen sisällöntuotannon muiden viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiden kanssa.

Sisällötuontanto

Yllättävä, hyödyllinen ja ainutlaatuinen sisältö koukuttaa ja kannustaa vuorovaikutukseen. Autamme yrityksiä luomaan mukaansavieviä tarinoita, joiden avulla päästään haluttuihin maaleihin.

Hakukoneoptimointi

Sisällöntuotanto on hakukoneoptimoinnin yksi tärkeimmistä muodoista. Lue lisää, miten voit hyödyntää avainsanatutkimukseen perustuvaa sisällöntuotantoa verkkosivustosi hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Natiivimainonta

Tarvitsetko apua tehokkaan natiivimainontakampanjan suunnittelussa? Autamme löytämään oikeat kanavat ja tulokulmat haluttujen kohderyhmien tavoittamiseksi.

Uutiskirjeet

Uutiskirjemarkkinointi on tehokas markkinoinnin muoto. Se ei kuitenkaan lähde lentoon ilman kunnollista sisältösuunnitelmaa ja asiakkaan lähtökohdista tehtyjä sisältöjä. Ole yhteydessä, niin kerromme, miten voit nostaa uutiskirjeiden avaus- ja klikkausprosentteja uudelle tasolle.

Koulutukset

Sosiaalisen median koulutuksen avulla yrityksesi tiimi saa uusia ideoita, keinoja ja välineitä entistä tuottavampaan ja astetta luovempaan vaikuttamiseen. Olisiko nyt oikea hetkiä inspiroitua?

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö