Asianajotoimisto Merilampi - verkkosivuston uudistus

Asiakas
Asianajotoimisto Merilampi
Projektihallinta
Mait Lukka
Työt
Verkkosivut

Verkkopalvelun päivitys Webflow’hun toi mukanaan vapauden itsenäiseen sisällönhallintaan ja huolettomaan ylläpitoon.

Lue lisää projektista

Verkkopalvelun päivitys Webflow’hun toi mukanaan vapauden itsenäiseen sisällönhallintaan ja huolettomaan ylläpitoon.

Merilampi on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Merilampi tunnetaan erityisesti yritysjärjestelyistä ja riidanratkaisusta, mutta palvelut kattavat vaativan liikejuridiikan koko kirjon. Noin 50 henkilön asiantuntijaorganisaation asettama vaatimustaso verkkosivujen toteutukselle loi mielenkiintoisen haasteen tiimillemme ja koko projektin toteutukselle.

”Valitsimme Quban uudistamaan kanssamme Merilammen nettisivut, sillä he osasivat parhaiten tunnistaa tarpeemme ja tarjota meille sopivaa ratkaisua. Quban tiimi sai alusta alkaen hyvin kiinni ajatuksistamme nettisivujen ominaisuuksien suhteen ja Merilammen visuaalisesta identiteetistä. Heillä on hyvää osaamista siitä, kuinka nettisivut suunnitellaan loppukäyttäjä huomioiden.” - Asianajotoimisto Merilampi

Sivustouudistuksen keskeisin tavoite oli mahdollistaa tulevien sivujen mahdollisimman itsenäisen ja huolettoman ylläpidon, ulkoasusta ja teknisistä vaatimuksista tinkimättä. Lisäksi Merilammen historiaan mahtuu runsaasti erilaisia sisältöjä asiantuntija-artikkeleista, tapahtumiin ja uutisiin. Myös asiakasreferenssejä on kertynyt vuosien varrelta. Kaikki nämä oli saatava toimimaan virheettömästi yhdessä moniulotteisten henkilöstön ja palveluiden suodatusominaisuuksien kanssa.

Toteutuksen ratkaisuja

Kokonaisuuden onnistuminen edellytti poikkeuksellisen vaativan ja moniulotteisen suodatusjärjestelmän, jossa CMS ja useat sisältötyypit toimivat saumattomasti keskenään. Suunnittelimme ja toteutimme suodatusjärjestelmän huolellisesti vastaamaan vaatimuksiin mahdollistaen myös vaivattoman sisällönhallinnan.

Koska Webflow’n monikielisyyden tuki on vasta tuloillaan, on sivuston monikielisyys ratkaistu Linguana.io käännös ja lokalisointityökalun avulla. Erityisesti Webflow:lle suunnitellun Linguanan vahvuus on sen käytön helppoudessa, selkeydessä ja SEO-keskeisyydessä.

Projektin lopputuloksena saimme modernit, toimivat ja ilmeeltään aivan uudelle tasolle nostetut nettisivut. Yhteistyö ja yhteydenpito Quban kanssa on ollut erittäin mielekästä ja sujuvaa.” - Asianajotoimisto Merilampi

Tärkein havaintomme projektin kokonaistoteuksesta oli Webflow’n ja Linguanan helppo omaksuminen asiakkaan puolelta. Sisällön tuominen, hallinnointi, kääntäminen sekä koko julkaisujärjestelmän haltuunotto tapahtuivat hyvin itsenäisesti. Huolellisella suunnittelulla ja oikeilla teknisillä ratkaisuilla pystyimme lunastamaan lupauksen asiakkaan riippumattomuudesta tekniseen toimittajaan.

Projektijohto
Mait Lukka

Verkkosivun visuaalisuus
Slava Solovyev

Tekninen toteutus
Matti Sirokov, Slava Solovyev

Palaa portfolio näkymään
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Muut caset