Verkkosivut

Onko yrityksesi verkkosivusto käyttäjäystävällinen ja oikeita mielikuvia herättävää? Onko sen rakenne johdonmukainen ja potentiaalisen asiakkaan ajattelua huomioiva? 

Jos asiakas ei löydä nopeasti vastauksia etsittyihin kysymyksiin — hän poistuu. Näin käy myös silloin, kun sivustosi ei toimi oikealla tavalla mobiilissä, latautuu tuskallisen hitaasti tai on muuten vaikeaselkoinen. 

Sivulta poistunut käyttäjä jatkaa kilpailijoiden sivulle, kunnes lopulta löytää häntä miellyttävän ratkaisun. Näin menetät paitsi potentiaalisen asiakkaan myös siirtymisestä sivulle maksetut eurot. 

Autamme yritystäsi suunnittelemaan konversio-optimoidun ja käyttäjälähtöisen verkkototeutuksen, jonka avulla varmistat, että tärkeisiin liiketoiminnallisiin maaleihin päästään kustannustehokkaasti. 

Määrittely

Mikä on verkkosivuston rooli osana yrityksesi myynnin ja markkinoinnin toimintoja? Yksityiskohtainen vastaus tähän kysymykseen määrittelee sivustosi rakenteen ja toiminnallisuudet. Määrittely on vaiheista tärkein ja sen avulla säästät runsaasti aikaa ja resursseja, koska et joudu palaamaan yhä uudestaan peruskysymyksiin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty — näin se vaan toimii tässäkin tapauksessa. 


Visuaalinen suunnittelu

Minkälaisia tunteita herättää kehnosti suunnitteltu verkkosivu? Houkutteleeko se tutkiskeluun ja ostoksiin? Luovuudella on tärkeä rooli haluttujen mielikuvien ja luottamuksen rakentamisessa. Siksi me Quballa panostamme visuaalisesti houkuttelevien ratkaisujen suunnitteluun. Tähän vaiheeseen kannattaa siirtyä vasta sen jälkeen, kun sivuston rautalanka ja toiminnallisuudet ovat suunniteltu.


Copywriting ja sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto kannattaa aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä sen työstäminen vie yllättävän paljon aikaa — varsinkin silloin, kuin kieliversiota on enemmän kuin yksi. Autamme myyvien ja ratkaisukeskeisten copytekstien tekemisessä, jotka auttavat asiakkaasi tekemään brändisi näkökulmasta oikean päätöksen.


Tekninen toteutus

Verkkosivuston rakentaminen avoimeen lähdekoodiin perustuvalle alustalle on järkevä kahdesta syystä — ensinnäkin vältyt turhilta lisenssimaksuilta ja toiseksi, voit milloin tahansa vaihtaa toimistoa tai siirtää tekninen ylläpito yrityksen omalle henkilökunnalle. Quba hyödyntää verkkosivujen rakentamisessa Word Press tai Drupal -julkaisujärjestelmiä. 


Käyttökoulutus

Onko järkevää rakentaa sellaista verkkosivustoa, jota ei voi itsenäisesti hallita tai päivittää? Panostamme siihen, että valmis toteutus on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Ennen sivuston käyttöönottoa yrityksesi tiimi saa koulutuksen, jonka avulla sivuston päivittämisestä tulee helppoa ja sujuvaa.  


Kenelle?

Näyttävämpiä ja joustavampia etsiville yrityksille ja organisaatioille

Kokonaisvaltaista näkemystä ja osaamista hakeville yrityksille ja organisaatioille