Verkkosivut

Miltä yrityksesi digitaalinen "näyteikkuna" näyttää? Herättääkö se kiinnostusta vai päinvastoin — ajaa potentiaaliset asiakkaat muualle?

Jos asiakas ei löydä nopeasti vastauksia häntä kiinnostaviin kysymyksiin — hän poistuu. Näin käy myös silloin, kun kotisivut latautuvat tuskallisen pitkään, eivät taivu mobiiliympäristön vaatimuksiin tai ovat rakenteeltaan epäloogisia. Kun sivun lataus kestää yli 3 sekuntia, välittömän poistumisen riski kasvaa 32%. Kun lataus kestää yli 5 sekuntia, vastaava luku on 90%.

Sivulta poistunut käyttäjä jatkaa luonnollisesti kilpailijoiden sivuille, kunnes lopulta löytää häntä miellyttävän ratkaisun. Näin menetät paitsi potentiaalisen asiakkaan myös siirtymisestä sivuille maksetut eurot.

Autamme yritystäsi suunnittelemaan konversio-optimoidun ja käyttäjälähtöisen kotisivun, jonka avulla varmistat, että tärkeisiin liiketoiminnallisiin maaleihin päästään kustannustehokkaasti. Tutustu referensseihimme täällä tai lue lisää siitä, miten modernit kotisivut syntyvät.

Määrittely

Mikä on verkkosivuston rooli osana yrityksesi myynnin ja markkinoinnin toimintoja? Yksityiskohtainen vastaus tähän kysymykseen määrittelee sivustosi rakenteen ja toiminnallisuudet. Määrittely on vaiheista tärkein ja sen avulla säästät aikaa ja resursseja, koska et joudu palaamaan yhä uudestaan peruskysymyksiin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty — näin se vaan toimii tässäkin tapauksessa. 

Visuaalinen suunnittelu

Mitä tunteita herättää huonosti suunniteltu verkkosivusto? Luottamusta se ei ainakaan kasvata. Maailmassa, jossa visuaalisuudella on ostospäätöksen näkökulmasta tärkeä rooli, on tyhmä antaa kilpailijoille etulyöntiasema julkaisemalla huonoilta näyttävät kotisivut.

Copywriting ja sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto kannattaa aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä sen työstäminen vie yllättävän paljon aikaa — varsinkin silloin, kuin kieliversiota on enemmän kuin yksi. Autamme myyvien ja ratkaisukeskeisten copytekstien tekemisessä, jotka auttavat asiakkaasi tekemään brändisi tavoitteiden näkökulmasta oikeat päätökset.

Tekninen toteutus

Oikein toteutettu verkkosivusto indeksoituu paremmin ja myös saavuttaa paremmin näkyvyyttä. Puhumatta paremmasta latausnopeudesta ja mobiiliystävällisyydestä. Toteutamme sivustoja käyttäen Word Press ja Webflow -julkaisujärjestelmiä. 

Käyttökoulutus

Kun sivusto on valmis, järjestämme yrityksesi tiimille käyttökoulutuksen ja opastamme uuden kotisivusi käyttöönotossa. Annamme toteutuksillemme 6 kk teknisen takuun.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö