Lokalisaatiot

Valtaosa venäläisistä, virolaisista ja kiinalaisista matkailijoista eivät hallitse englantia riittävän hyvällä tasolla. Kun tarjoat heille mahdollisuuden tutustua yrityksesi palveluihin omalla kielellä — teet palveluksen ennen kaikkea omalle yrityksellesi, sillä se on yksinkertaisesti hyvä palvelua.

Käännöksiin verrattuna lokalisaatio huomioi alkuperäisen tekstin tärkeät vivahteet ja ominaisuudet ja tuo ne sopivalla tavalla uuteen kieli- ja kulttuuriympäristöön.

Kun teksti on sujuvaa, vastaa nykykielien normeja eikä sisällä lähdekielelle tyypillisiä rakenteita, jotka saattavat näyttää toisessa kielessä hassuilta, herättää se luottamusta ja kiinnosta brändiä kohtaan aivan eri tavalla.  

Löydät meiltä ammattilaisen copywriterin ja sisällöntuottajan apua venäjän, viron, kiinan, englannin ja ruotsin kielellä.

Esitteet

Tarjoamme esitteiden, ilmoitusten, konseptien ja muiden aineistojen lokalisointia eri kielille. Quban copywriterit puhuvat äidinkielellään venäjää, kiinaa, viroa, englantia sekä ruotsia, mikä takaa, että lopputulos miellyttää yrityksesi asiakkaita.

Verkkosivut

Hoidamme puolestasi verkkosivujen käännökset venäjän, viron, kiinan, englannin tai ruotsin kielelle ja syötämme ne tarvittaessa julkaisujärjestelmään. Näin varmistat että tekstit ja kuvaukset sijoittuvat oikeille paikoille. Tarjoamme lisäksi tekstisisältöjen hakukoneoptimointia osana sivuston lokalisointia.

Lue lisää

Tekstien tsekkaukset

Epäiletkö sitä, että sivustosi välitön poistuminen liittyy käännettyjen sisältöjen laatuun? Teemme yrityksesi sivun sisältöjen auditoinnin ja parannetaan tekstien laatua huomioimalla sivuston hakukoneystävällisyys.

Tiedotteet

Lokalisoimme yrityksesi tiedote venäjän, viron, kiinan, englannin tai ruotsin kielelle ja autamme sen lähettämisessä asiakkaille, medioille tai sidosryhmille Venäjällä, Virossa tai Kiinassa.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö