Konsultointi ja sparraukset

Aina ei tarvitse tietää kaikkea. Quban omistajien Arturin, Maitin ja Pian yhteenlaskettu kokemus mainonnassa ja markkinoinnissa on liki 50 vuotta, joista 15 vuotta yrittäjän roolissa. Kerro, miten voimme olla avuksi!

Tuomme mukanamme uusia näkökulmia, moderneja työkaluja, hyväksi koettuja käytäntöjä, varmuutta ja suunnitelmallisuutta. Haluamme, että tunnet rinnallasi kumppanin, jonka lupauksiin ja suosituksiin voi luottaa

Vuokraa qubalainen!

Vuokraa yksi tai useampi tiimimme jäsen osaksi omaa organisaatiota. Säästät aikaa rekrytoinnissa ja vältyt työnantajan riskeiltä. Jo yhden qubalaisen kautta sinulla on koko tiimimme tuki ja monipuoliset työkalut käytössäsi.

Liiketoiminnalliset mallit ja strategiat

Otamme tarvittaessa vetovastuun erilaisten liiketoimintamallien ja markkinointistrategioiden suunnittelusta ja läpiviennistä. Tai voimme osallistua työskentelyyn konsultoivan kumppanin roolissa.  

Kiteytykset ja arvolupaukset

Autamme määrittelemään brändisi ainutlaatuisen myyntiväittämän ja kiteyttämään arvolupauksen. Modernien työkalujemme ja joustavien prosessien ansiosta suunnittelun sujuvuus siirtyy aivan uudenlaiselle tasolle.  

Tutkimukset ja selvitykset

Löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä päätösten tueksi. Suunnittelemme tarvittaessa tarpeisiisi sopivan markkina-, kuluttaja- tai kilpailijatutkimuksen.

360° markkinointi

Olemme 360° mainos- ja markkinoititomisto. Tämä tarkoittaa, että löydät meiltä täsmälliset työkalut asiakkaiden tavoittamiseksi ostospolun kaikissa vaiheissa. Kysy lisää meidän asiantuntijoiltamme Pialta, Arturilta tai Maitilta.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö