Kampanjasivut

Kerro meille, mitä olet mainostamassa, kerromme sinulle, miten saat wow-elämyksen aikaiseksi. Toteuttamamme kampanjasivut ovat kevyitä, moderneja ja ohjaavat sivulle laskeutuvan liikenteen tehokkaasti myyntisuppuloon.

Parhaimillaan uuden kampanjasivun toteutuksessa ei mene kahta viikkoa pitempään. Aloitamme työt kevyestä työpajasta, jossa käydään läpi sivun tavoitteet ja aikataulut. Saat pian sen jälkeen kustannisarvion.

Voit toimittaa meille mainoskumppanisi suunnitteleman leiskan tai voimme suunnitella ja toteuttaa uudet kampanjasivut nollasta.

Kampanjan päädyttyä sivut voidaan sulkea ja ohjata alustalle tuleva liikenne brändisi pääsivulle. Tai sivut voidaan laajentaa täysiveriseksi verkkosivustoksi.

Kick off -palaveri

Soita niin sovitaan nopea käynnistyspalaveri. Palaverissa käydään läpi kampanjasivun maalit, tavoitteet, mahdolliset integraatiot ja aikataulut. Pian palaverin jälkeen saat meiltä yhden selkeän hinnan sekä projektin vaiheet aikatauluineen.

Visuaalisuus

Voimme suunnitella kampanjasivun visuaalisen mallin toimeksiantosi pohjalta tai hyödyntää olemassa olevat leiskat. Kumpikin tapa käy. Voit tutustua referensseihimme täällä.

Tekninen toteutus

Kampanjasivu rakennetaan Webflow -nimiselle alustalle, joka mahdollistaa näyttävien sivustojen toteutukset lyhyessä aikataulussa. Tutustu Webflow:n monipuolisiin mahdollisuuksiin sivustomme täällä.

Integraatiot

Webflow integroituu natiivisti monien suosituimpien verkkokauppa- ja uutiskirjealustojen kanssa. Jos valmistaa integraatiota ei ole, voidaan se rakentaa Zappier -käyttöliittymän avulla. Muista mainita mahdollisista integraatioista ennen käynnistyspalaveria, niin mietimme siihen menneessä sopivan ratkaisun.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö