Webinaari 12.5. klo 9-10

Markkinoi virolaisille ja kasvata matkailutuloja

Hakeeko yrityksesi kasvua ulkomailta? Vain lyhyen matkan päässä löytyy valtava määrä Suomesta kiinnostuneita, potentiaalisia asiakkaita. Webinaarissa kerromme mitä virolaiset matkailijat erityisesti arvostavat Suomessa ja miten tavoitat uusia, kiinnostavia kohderyhmiä helposti ja kustannustehokkaasti.

Liity mukaan

Webinaarissa käydään läpi

  • Mitä virolaisia matkailijoita houkuttaa Suomessa ja miten se voi palvella yritystäsi?
  • Ryhmämatkailun monet mahdollisuudet: kouluretket, urheilu- ja kesäleirit, yritysten virkistysmatkat
  • Tehokasta, helppoa ja edullista näkyvyyttä: printti-, radio-, elokuva- ja ulkomainontaa
  • Vaikuttaja-yhteistyön mahdollisuudet
  • Digiympäristö haltuun: some-mainonta ja hakukoneet osana strategiaa  
  • Yhteistyö laivayhtiöiden kanssa
  • Case-esimerkkejä
  • Ensimmäiset askeleet eli miten aloitan Viro-markkinoinnin?

Heräsikö kysyttävää? Lähetä viesti tai soita 040 723 9005.

Kysy lisää

Kenelle tämä
webinaari sopii?

Webinaari sopii erityisesti matkailualan ammattilaisille ja tapahtumajärjestäjille, jotka suunnittelevat uusien markkinoiden ja asiakasryhmien tavoittamista, ja sitä kautta matkailutulojen kasvattamista.

Puhujana

Mait Lukka

Key Accounts / Founder
+358 40 723 9005
mait@quba.fi

Asiakkaamme kertovat meistä

“Arvostamme erityisesti Mainostoimisto Quban kykyä ja tahtoa ymmärtää yhteistyökumppanin toimialaa ja aina kunkin toimeksiannon sisältöä. Kohderyhmän, toimialan sekä toimintaympäristön ymmärrys lisää merkittävästi tasokkaan ja vaikuttavan markkinointiviestinnän onnistunutta ja tuloksekasta toteutusta."

Raija Forsman, CEO
Lahden seutu – Lahti Region Oy

“Yhteistyö Quban koko tiimin kanssa on ollut saumatonta, joustavaa ja lämminhenkistä. Heidän tiiminsä on saanut ajatuksistamme ja Helanderin hengestä hyvin kiinni heti alusta alkaen, jonka lisäksi he ovat onnistuneet välittämään nämä asiat käytäntöön. Quballa on ymmärrystä kaupallisen alan toimijoista laajasti ja erilaisiin tarpeisiin löytyy monia hyviä tekijöitä, sekä heidän omista riveistään että yhteistyökumppaneista. Odotamme innolla hyvän yhteistyön jatkamista Quban kanssa myös tulevien vuosien aikana.”

Jenni Sirén
markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Huutokauppa Helander

“Linnanmäki on tehnyt Quban kanssa useampia vuosia markkinointitoimenpiteitä Venäjälle sekä Viroon. Quban kanssa on tehty yhdessä kampanjasuunnittelua ja erilaisten sisältöjen tuotantoa & lokalisointia. Yhteistyö on ollut toimivaa, raportointi selkeää ja kommunikointi tiimin kanssa mukavaa.”

Tero Sjöberg, Markkinointipäällikkö
Linnanmäki / Lasten Päivän Säätiö

“Yhteistyössä Quban kanssa löydettiin jo ihan alusta alkaen yhteinen sävel niin kustannustehokkkuuden kuin aikataulujenkin suhteen. Järjestön omien aikatauluhaasteiden ja sisällön runsauden kanssa painiskeluun Quban joustavuus ja ammattitaito olivat kultaakin kalliimpaa.”

Teemu Hanhineva, Viestintävastaava
Aseman Lapset ry

“Kauppakeskus Lundin ilmeen suunnitteluprosessi oli malliesimerkki loistavasta yhteistyöstä. Quballa on hyvä ymmärrys kaupallisista kohteista ja niiden tarpeista. He tutustuivat Lundin “henkeen” huolellisesti, minkä vuoksi pääsimme kerralla loistavaan lopputulokseen.”

Sari Puhilas, Kauppakeskuspäällikkö

Kyllä, haluan osallistua webinaariin

Kiitos ilmoittautumisesta webinaariin! Saat osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiin. Nähdään 12.5. klo 9!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Olet hyvässä seurassa