WordPress Multisite -ominaisuus osana Walkers -sivuston uudistusta

2.8.2022
Verkkosivut
Digitaalinen markkinointi
5 min

Päivitimme kesän alussa Walkers® -verkkopalvelun. Uusi sivusto on toteutettu hyödyntäen WordPress Multisite -ominaisuutta, jonka avulla voit luoda ja hallita useita eri sivustoja yhden ja saman WordPress -hallintapaneelin kautta.

Ominaisuus sopii erinomaisesti isoille katto-organisaatioille, joiden alla toimii useampi eri brändi / yksikkö ja joilla on tarve omalle verkkosivulle. Päivittäjä kirjautuu sisään henkilökohtaisilla tunnuksilla, minkä jälkeen valitse valikosta haluamansa sivuston.

Vaikka eri brändien / osastojen sivut ovat saman hallintapaneelin alla, ovat ne edelleen täysin itsenäisiä sivustoja, joilla on oma SEO, sisällöt, teemat, tyylit ja muut ominaisuudet. Eri käyttäjille edelleen voidaan määrittää eri roolit ja oikeudet.

Yksi valtava etu on myös siinä, että uuden alabrändin verkkosivustoa ei tarvitse lähteä rakentamaan nollasta, vaan voi hyödyntää olemassa olevan / olevien sivustojen valmiita rakennuspalikoita. Olemmekin hyödyntäneet laajasti Aseman lapset ry:n -emosivun ydintä ja muita elementtejä soveltamalla toteutukseen Walkersin omaa visuaalista ilmettä.

Toinen isompi juttu, jonka avulla voi pienentää ylläpidon kuluja, on se, että eri sivustojen turvallisuus- ja versiopäivitykset tapahtuvat keskitetysti. Pääkäyttäjä ajaa päivitykset kaikkiin sivustoihin samanaikaisesti, saman katon alta, mikä luonnollisesti näkyy päivityksiin käytetyn ajan määrässä.

Voi lukea tarkemmin Aseman Lapset -verkkosivun uudistuksesta tarkemmin täällä. Walkers® on Aseman Lapset ry:n alla toimiva nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten nuorille antamaan aikaan ja läsnäoloon. Lue tarkemmin Walkersistä täällä.

Kotisivut uusiksi?

Lue lisää, miten teemme uusia kotisivuja tai anna meidän testata nykyinen sivustosi. Testaus on täysin ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.

Haluatko myydä palveluitasi virolaisille?

Haluatko kuulla lisää markkinoinnin mahdollisuuksista Virossa? Ota yhteyttä, niin kerromme miten tavoitat virolaisia matkailijoita ja luot uusia asiakassuhteita!

Nämäkin saattavat kiinnostaa