Visuaalinen suunnittelu

Ensivaikutelma brändistä muodostuu vain muutamassa sekunnissa ja tähän hetkeen on parasta valmistautua etukäteen. Ovatko yrityksesi markkinointimateriaalit kunnossa?

Tarjoamme visuaalisen suunnittelun kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla varmistat, että yrityksesi näyttää edustavalta ja palvelusi houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita niin digitaalisessa kuin perinteisessä ympäristössä.

Kerro, miten voimme olla avuksi?

Logot ja yritysilmeet

Erotu ja hanki selkeä etumatka kilpailijoihin, luomalla täysin uusi tai päivittämällä nykyinen yritysilme sekä brändimateriaalit, kuten käyntikortit, esityspohjat, asiakirjapaperit, folderit, roll upit, logoseinät, flyerit tai esitteet.

Lue lisää

Verkkosivujen suunnittelu

Se, miltä sivustosi näyttää ja kuinka helposti käyttäjä löytää etsimänsä vaikuttaa siihen, mitä potentiaalinen asiakas tekee sen jälkeen kun on sivullesi laskeutunut — lähteekö pois vai jatkaako palveluiden tutkimista ja tilaamista. Ethän anna kilpailijoille helppoa etulyöntiasemaa.

Lue lisää

Ulkomainonta

Suurtaulujen ja diginäyttöjen suunnittelussa pätevät samat lainalaisuuden kuin pientenkin pintojen muotoilussa: viestin pitää olla niin selkeä, että se olisi luettavissa tulitikkuaskin kokoisesta pinnasta vain silmänräpäyksessä — muuten maksat ilmoitustilasta turhaan.

Bannerit ja dispay-mainokset

Displaymainoksen ainoa tavoite on herättää huomiota ja aktivoida käyttäjiä. Mainoksen  klikkausprosentti kohdennuksen lisäksi riippuu bannerin visuaalisen ratkaisun sekä viestin selkeydestä. Mitä enemmäntavaraa bannerissa on, sitä vaikeampi sen on luettavissa. Ja mitä vaikeampi se on luettavissa, sitä tehottomampi se on. Onko eritykselläsi varaa pyörittää tehottomia kampanjoja? 

Messumateriaalit

Osallistuminen messuille on aina mittava investointi. Menestyminen satojen yritysten joukossa vaatii luovaa lähestymistapaa. Varmista, että yrityksesi varmasti erottuu joukosta.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö