Messumateriaalit

Valmistautuminen messuihin hyvin harvoin rajoittuu messuständin suunnitteluun: on esitettä, give away:tä, kangaskassia, ländäriä, ilmoitusta, banneria, tiedotetta, kutsua, lomaketta, lippua, lappua ja paljon muita aineistoja, jotka eivät välttämättä heti edes tule mieleen.

Autamme suunnittelemaan kokonaisvaltaisen ja raikkaan messukonseptin, jonka avulla edistät brändisi myyntiä ja pääset asiakkaasi top of mindiin. Meillä on kokemusta messujen järjestelystä Suomessa ja ulkomailla niin B2C kuin B2B puolella.

Messumateriaalien lisäksi autamme tulevan tapahtuman markkinoinnissa niin digitaalisissa ja sosiaalisissa kuin perinteisistä medioissa. Otamme tarvittaessa projektista kokonaisvaltaisen vetovastuun – näin varmistat, että mikään tärkeä yksityiskohta ei pääse unohtumaan.

Teet yhteistyötä vain yhden toimijan kanssa ja saat lopuksi kaikista toimenpiteistä yhden laskun. Kätevää! Kerro, jos voimme olla avuksi!

Konsepti

Autamme suunnittelemaan messutapahtuman pohjaksi luovan konseptin, jonka avulla vangitset asiakkaiden huomion ja pääset halutuihin maaleihin. Konsepti tulee sisältämään luovien ja visuaalisten ratkaisujen lisäksi myös malleja eri asiakaspoluista ja mekanismeista, joilla pääset halutuihin tuloksiin.

Messuständi

Kokonaisvaltaisen luovan konseptin avulla messuständin muotoilusta tulee viihtyisä ja mukaansatempaava. Suunnittelemme tavoitteitasi vastaavan ständin ja kilpailutamme brändisi messubudjettiin sopivan urakoitsijan.

Aktivoinnit

Mitä ständilläsi tapahtuu ja miten saat ohi kulkevat asiakkaat poikkeamaan luonasi? Tapoja on monia, joista suosituimmat ovat erilaiset maistiaiset, arvonnat, kilpailut, julkkisten vierailut tai esim. Photo Boot -ratkaisut. Tärkeintä on, että aktivoinnin avulla saat asiakkailtasi tarvitsemasi – oli kyseessä uutiskirjeen tilaus,  lomakkeen täyttäminen tai yhteystietojen jättö.

Materiaalit

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kaikki messujen aikana tarvittavat printti- ja digitaalisen materiaalit, esim. esitteet, analogiset ja digitaaliset lomakkeet, ilmoitukset, esitykset, kampanjasivut, kangaskassit, vaatteet ja muut aineistot. Halutessasi messuja varten luodaan ainutlaatuisen kuosin esim. yhteistyössä Ivana Helsinki -brändin kanssa.

Markkinointi

Suunnittelemme messujen tueksi monikanaivaisen markkinointikampanjan, jonka avulla tavoitat asiakkaitasi ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen digitaalisissa ja sosiaalisissa medioissa sekä perinteisissä kanavissa.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö