Mediasuunnittelu ja mediaostot

Tarjoamme asiakkaillemme mediasuunnittelun ja mediaoston palveluita osana kokonaisvaltaista palvelua Suomessa ja ulkomailla. Mediasuunnittelun avulla saat selkeän käsityksen siitä, missä ja miten tavoitat potentiaalisia asiakkaitasi — ja mikä tärkeintä — miten teet sen kustannustehokkaasti resursseja tuhlaamatta. 

Kun panostukset kohdistuvat ulkomaille, esim. Viroon tai Kiinaan, kiinnitämme erityistä huomiota eri medioiden käyttäjäprofiileihin. Tavoitteenamme on arvioida niiden todellinen arvo, jotta syntyvä hyötysuhde olisi mahdollisimman korkea.

Suomalaisen mainostajan näkökulmasta Quban kautta ulkomailla tehdyt mediaostot tarkoittavat yksinkertaista laskutusta — ”yhden laskun” -periaatteella. Asioit alusta lähtien suomalaisen yrityksen kanssa välttäen monimutkaisia käytäntöjä ja muodollisuuksia. Quba taas hoitaa sopimusasiat ja toimittaa maksut medioille ja palveluiden tarjoajille ulkomailla.

Tarjoamme mediasuunnittelun palveluita Suomesta käsin. Tarvittaessa voimme käyttää suunnitteluun kumppaniverkostomme apua.

Mediasuunnittelu

Mitkä ovat brändisi näkökulmasta relevantit  kanavat ja mediat esim. Virossa tai Kiinassa? Ei tarvitse arvata. Voit kertoa meille käytössä oleva budjetti ja tavoitteet, niin teemme  sopivan mediamixin.

Mediaostot

Hoidamme ulkomaille suuntautuvat media- ja palvelumaksut puolestasi — näin vältyt paperirumbasta ja lukuisille eri toimijoille lähtevistä pankkisiirroista ja luottokorttimaksuista. Kirjanpito kiittää. 

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö