Kuvatuotannot

90% aivojen vastaanottamasta tiedosta on visuaalista. Siksi ei ole mikään yllätys, että 67% kuluttajista ovat sitä mieltä, että laadukkaalla kuvalla on ostopäätöksen näkökulmasta erittäin tärkeä rooli.

Kuvapankit tarjoavat toki apua päivittäisiin kuvatarpeisiin. Ikävä kyllä, nykypäivän kuluttajat osaavat helposti tunnistaa kuvapankkikuvat. Huonolla tuurilla sama kuva voi olla käytössä myös kilpailijalla.

Kannattaako siis investoida kuviin? Jos haluat erottua kilpailijoista, luoda yrityksellesi kasvot ja rakentaa sitä kautta omaperäistä brändiä, vastaus on kyllä. Löydät meiltä tähän tarkoitukseen niin sopivat työkalut kuin osaavat tekijät.

Lähdemme liikkeelle aina tarpeiden kartoituksesta. Luovan työn pohjaksi tehdään kilpailija-analyysi ja haetaan sopivat benchmarkit. Näin varmistamme, että lopputulos on näyttävä, aidosti erottuva ja huomioi yrityksesi tarpeet.

Persoonat peliin!

Minkä tahansa yrityksen tärkein voimavara ja erottuvuustekijä ovat sen taustalla olevat ihmiset. Kun annat yrityksellesi kasvot, voit olla varma, että luottamus brändiäsi kohtaan kasvaa: teemme bisneksiä ihmisten, ei numeroiden tai y-tunnusten kanssa.

Kuvaussuunnitelma

Tässä vaiheessa käydään läpi tarpeet ja luodaan niiden pohjalta kuvaussuunnitelma. Suunnitelman avulla päästään paremmin kartalle siitä, mitä, missä ja miten kuvataan. Lisäksi otetaan kantaa niin kuvatyyliin kuin eri tilanteiden ja/tai tuotteiden kompositioon/asetelmiin.

Tuotantosuunnitelma

Kun kuvaussuunnitelma on valmis, hankitaan tarvittava lisäkalusto, mietitään sopiva lokaatio ja/tai varataan studio. Tarpeen vaatiessa hankitaan rekvisiitta. Jos kuvassa on ihmisiä, varataan lisäksi meikkaaja. Aikataulutetaan tuotanto ja synkataan se mahdollisen videotuotannon kanssa.

Stailaus

Stylistin apua tarvitaan silloin, kun kyse on esim. ruoka-, tuote-, vaate-, muotikuvauksista. Näin varmistetaan, että kuvien lopputulos on paras mahdollinen.

Tuotanto

Tuotantotiimi saapuu paikalle yleensä tuntia ennen kuvausten alkua. Tiimiin kuuluu kuvaajan ja luovan suunnittelijan ja/tai projektipäällikön lisäksi mahdollisesti valaisija, meikkaaja ja stylisti. Luova suunnittelija ja projektipäällikkö varmistavat, että kuvaukset etenevät suunnitelmien mukaisesti ja niiden tuloksena syntyvä aineisto vastaa toimeksiantoa.

Valmiit aineistot

Kuvausten tuloksena syntyneet käyttökelpoiset otokset tallennetaan pilvipalveluun. Voit joko itse valita sopivat kuvat tai antaa meidän valita ne puolestasi. Valitut kuvat käsitellään ja toimitetaan sekä paino- että digitaaliseen käyttötarkoitukseen sopivassa muodossa.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö