Esitykset ja presentaatiot

Toiset ovat hyviä rakettien suunnittelussa, ja toiset taas esitysten muotoilussa. Ja vaikka presentaatiot eivät ole rakettitiedettä, silti joka päivä maailma näkee tuhansittain epäonnistuneita esityksiä.

Autamme suunnittelemaan näyttäviä esityksiä, jotka vangitsevat vastaanottoajan huomion ja luovat sekä puhujasta että edustamansa yrityksestä arvokkaan mielikuvan. Kysy lisää ammattilaisiltamme!

Esitykset uuteen uskoon

Oletko valmistautumassa tärkeään tapahtumaan, jossa sinulla on puheenvuoro? Lähetä meille esityksesi, niin tuunamme sen uuteen uskoon. Tarvittaessa voimme ottaa kantaa visuaalisten ratkaisujen lisäksi myös esityksen rakenteeseen ja sisältöihin. Toimeksiannot onnistuvat myös lyhyellä aikataululla. Kysy heti asiantuntijoiltamme.

Powerpoint ja Keynote -pohjat

Luomme yrityksesi tarpeisiin näyttävän ja monipuolisen Powerpoint tai Keynote -templaten, joka toimii tarjousten ja esitysten pohjana. Valmiiksi luotu template helpottaa henkilöstösi työarkea ja takaa, että kaikki sisäisen käyttöön tehdyt tai asiakkaille lähtevät aineistot ovat hyvännäköisiä ja brändin visuaalisten linjojen mukaisia.

Koulutukset

Ohjeistamme tarvittaessa yrityksesi henkilöstö uuden templaten käyttöönotossa. Kerromme mm. fonttien asennuksista, yleisistä muotoilun periaatteista, oikeiden värien käytöstä, pohjien valinnoista ja tiedostojen pienentämisestä. Heräsikö kysyttävää? Kysy lisää tiimiltämme!

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö