Copywriting

Tarvitsetko luovaa näkemystä purevan mainoskonseptin suunnitteluun tai ammattilaisen apua myyvien tekstien kirjoittamiseen?

Mitkä ovat yrityksesi valtit ja miksi asiakkaan pitäisi tilata palveluita juuri sinulta? Ammattilaisen laatimat tekstit tuovat esille palvelukonseptisi tärkeimmät hyödyt ja edut, ottamalla kantaa sekä asiakkaan ongelmaan että siihen liittyvään helppoon ja selkeään ratkaisuun. 

Todellisuudessa kukaan ei jaksa lukea pitkiä ja tylsiä tuoteselostuksia. Siksi hyvä copyteksti on ytimekäs ja ratkaisukeskeinen, sillä sen tärkein tehtävä on vakuuttaa asiakas ja helpottaa päätöksentekoa. 

Tarjoamme ammattilaisen copywriterin palveluja suomen, venäjän, viron, kiinan, englannin ja ruotsin kielillä. Kerro, jos voimme olla avuksi verkkosivujen, painomateriaalien tai ilmoitusten tekstisisältöjen suunnittelussa.

Verkkosivujen tekstisisällöt

Quballa on monipuolista osaamista verkkosivujen tekstisisältöjen suunnittelussa suomen, venäjän, viron, englannin ja kiinan kielillä. Keskittämällä tuotanto saman katon alle vältyt monimutkaisesta projektihallinnasta ja varmistat, että sisällöt syötetään oikeisiin kohtiin sivustoa.


Esitteet

Taisteletko esitteen tekstisisältöjen kanssa? Autamme löytämään oikeat sanat ja tuomaan esiin yrityksesi valtit selkeällä ja asiakasta puhuttelevalla tavalla — myös  venäjän, viron, kiinan, englannin tai ruotsin kielellä.


Ilmoitukset ja luovat konseptit


Kenelle?

Esitteiden ja verkkosivujen tekstisisältöjen ja palvelukuvausten kanssa tuskaileville myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille

Järjestelmällisempää ja taktisempaa toimintaa sosiaalisen median kanavissa tavoitettaville brändeille