Copywriting

Mikä on yrityksesi lupaus ja miten saat puettua sen tunteita herättävään muotoon? Kun kerrot yrtiksesi palveluista, käytätkö todellisuudessa samoja argumentteja kuin kilpailijasi?

Autamme löytämään brändisi valtit ja pukemaan ne ainutlaatuiseksi ja erottuvaksi lupaukseksi, joka huomioi asiakkaiden tarpeet ja motiivit ja jonka avulla pääset suorinta reittiä asiakkaasi sydämeen.

Strategisen tason viestien, kiteytysten ja sloganien lisäksi autamme luovien konseptien ja kampanjoiden suunnittelussa – oli kyseessä yksittäinen printti-ilmoitus paikallisessa mediassa tai monikanavainen valtakunnallinen näkyvyys. Lisäksi suunnittelemme radio- ja mainosvideoiden konsepteja ja käsikirjoituksia.

Palvelemme suomen, viron, englannin, ruotsin, kiinan ja venäjän kielellä.

Lupaukset ja sloganit

Sloganin suunnittelu lähtee liikkeelle brändisi erottuvuustekijöiden ja ainutlaatuisten myyntiväittämien määrittelystä. Jos määrittelytyö on jo tehty valmiiksi, siirrymme suoraan sloganin suunnitteluun. Työn tuloksena syntyvistä eri lähdöistä paras vaihtoehto valitaan finaaliin ja hiotaan se timantiksi.

Luovat konseptit

Luova konsepti on kokonaisvaltainen ja kaikki markkinointiviestinnän tasot yhdistävä idea, joka vangitsee kohdeyleisön huomion ja saa asiakkaat toimimaan. Sen suunnittelu alkaa yllättävästä tulokulmasta, jonka avulla markkinoinnin kohteena oleva tuote, palvelu tai brändi saadaan loistamaan kilpailijoiden rinnalla. Kysy lisää luovien kampanjoiden suunnittelusta meidän ammattilaisilta tai tutustu referensseihimme täällä.

Käsikirjoitukset

Ihmiset rakastavat tarinoita ja inhoavat mainoksia. Siksi hauskan tai oivaltavaan muotoon puetun mainoksen huomioarvo on aivan eri luokkaa kuin ns. "osta-osta" -mainoksen. Autamme asiakkaitamme kertomaan tarinoita ja olemme siinä hyviä. Kerro, jos voimme olla avuksi luovan radio- tai videomainoksen suunnittelussa.

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö