Vuoden 2023 trendiväri on Viva Magenta

29.12.2022
Graafinen suunnittelu
3 min

Vuoden 2023 väri on Pantone Color instituutin mukaan luonnonläheinen ja lämmin Viva Magenta, PANTONE 18-1750.

Magenta tasapainoilee rohkeuden ja hauskuuden sekä itsevarmuuden ja inhimillisyyden välillä. Se on itsevarma, mutta ei kuitenkaan aggressiivinen, vaan ennemminkin dynaaminen ja positiivinen.

vuoden 2023 trendiväri on viva magenta
Vuoden 2023 väri Viva Magenta - arvot

Valinnan taustalla vaikutti Pantone Color instituutin asiantuntijoiden mukaan se, että pandemian jälkeisessä maailmassa suhde luontoon hyvinvoinnin lähteenä on saanut aivan uuden merkityksen.

Magentaa esiintyy luonnossa muun muassa kukkien väreissä. Verrattuna aggressiiviseen punaiseen Viva Magendan samettisen positiivinen luonne on toiveikas tuulahdus, joka vie ajatuksia haasteista huolimatta eteenpäin. Näillä tunteilla ja ajatuksilla on erittäin iso rooli meneillään olevan globaalin kriisin keskellä.

Olemme 360° palvelun mainostoimisto

Olemme lähellä asiakasta oleva mainostoimistokumppani, jolta löytyy apua ja ymmärrystä markkinoinnin monenlaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Haluatko myydä palveluitasi virolaisille?

Haluatko kuulla lisää markkinoinnin mahdollisuuksista Virossa? Ota yhteyttä, niin kerromme miten tavoitat virolaisia matkailijoita ja luot uusia asiakassuhteita!

Nämäkin saattavat kiinnostaa