Mainostoimisto Quba

Me
olemme Quba

 

Quba on luova ja joustava mainos- ja markkinointitoimisto, joka pitää asiakkaistaan hyvää huolta. Löydät meiltä asiantuntemusta brändisi strategiseen kehittämiseen, viestintään ja sisällöntuotantoon, visuaaliseen suunnitteluun, digitaaliseen näkyvyyteen, kansainväliseen markkinointiin ja päivittäiseen taktiseen tekemiseen. Miten voimme olla avuksi?

Joustavasti näyttäviin tuloksiin

Quba on sitoutunut yhteistyökumppani. Helpotamme asiakkaidemme arkea ja autamme saavuttamaan asetettuja tavoitteita tuomalla jokapäiväiseen tekemiseen suunnitelmallisuutta, joustavuutta, luovuutta ja uusia tuulia. Meille on tärkeää, että töidemme jälki vastaa odotuksia ja brändisi menestyy — nyt ja myös tulevaisuudessa. Luomme yhdessä tiimimme ja kumppaniemme kanssa reilun ja innostavan ympäristön, joka toimii pohjana rajoja ylittävälle luovalle ajattelulle. Sinua palvelee 15 asiantuntijan tiimi. 

Olemme sinua varten

Mait Lukka

Mait Lukka

Strategy Director / Founder

Artur Kukov

Artur Kukov

Creative Director / Founder

Pia Nordström

Pia Nordström

Account Director / Partner

Tervetuloa merelliseen
Qubaan!

Toimistomme sijaitsee Helsingin Aurinkolahden merellisessä ympäristössä. Pääset meille helposti julkisilla tai omalla autolla. Toimistomme läheisyydessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja tarvittaessa voit jättää autosi Quban vieraspaikoille. Kesäisin pääset meille myös meriteitse Helsingin keskustasta lähtevällä vesibussilla. Toimistomme osoite on Pursilahdenranta 2. Tervetuloa inspiroitumaan!

Olet hyvässä seurassa

Blogissamme

Miltä brändisi näyttäisi kiinaksi?

Miltä brändisi näyttäisi kiinaksi?

Etabloituminen Kiinan markkinoille on tunnetusti oma lukunsa ja vaatii tekijöiltä kärsivällisyyttä, avarakatseisuutta ja ennen kaikkea innostusta uusien asioiden oppimiseen. Tässä jutussa käymme läpi, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, kun lokalisoit brändiä Kiinan kieli- ja kulttuuriympäristöön.

read more
Entäs mahdollisuudet?

Entäs mahdollisuudet?

Kiinalainen kriisiä tarkoittava sana (危機) koostuu kahdesta merkistä, joista toinen tarkoittaa ’vaaraa’ ja toinen ’mahdollisuutta’. Vaarat ovat kaikkien tiedossa. Nyt puhutaan mahdollisuuksista.

read more