Finnish Business in Russia — ilmeen suunnittelu ja markkinointi-materiaalit

SVKK

Mikä?

Finnish Business in Russia oli Suomalais-Venäläisen kauppakamarin vuosina 2014 — 2018 järjestettävä ministeritason seminaari. Huippuluokan bisnestapahtuma toi yhteen satoja yritysjohtajia Suomesta ja Venäjältä. Quba vastasi tapahtuman ilmeen suunnittelusta ja toteutti markkinointimateriaalit vuosina 2016 — 2018.

Ratkaisu

-Lokalisointi
Finnish Business in Russia oli epäilemättä vuosittainen suurin Venäjä-markkinoinnin tapahtuma, mikä myös näkyi erilaisten materiaalien ja niiden sisältöjen monipuolisuudessa ja määrissä. Lokalisoimme ja oikoluimme tapahtuman kaikki materiaalit ja osallistuvien yritysten toimittamat omat sisällöt venäjän kielelle.

Tapahtumakatalogi
Vuosittain julkaistava tapahtumakatalogi sisälsi kumppaneiden ja seminaariin osallistuvien yritysten kuvausten lisäksi tietoa SVKK:n palveluista sekä saatesanoja ja muita sisältöjä. Quban tehtäviin kuului katalogin kokonaisvaltainen taitto-, oikoluku sekä puuttuvien sisältöjen kerääminen ja/tai tuottaminen. 

Markkinointimateriaalit
Tämän tason ja laajuuden tapahtuma tarkoittaa luonnollisesti ison määrän erilaisia markkinointimateriaaleja, oli sitten kyseessä flyerit, ilmoitukset, bannerit tai roll-upit, kassit, nimilaput ja logoseinät. Suunnittelimme ja toteutimme tapahtuman materiaalit osana kokonaisvaltaista graafista toteutusta. 

Asiakas

SVKK

Creative

Artur Kukov

Katso kaikki

Tiimi

Asiakas

SVKK

Toimisto

Mainostoimisto Quba

Creative

Artur Kukov

Asiakkuusjohtaja

Mait Lukka

Vuosi

2016-2018

llme

Artur Kukov

Muut caset

Orien Trade

Orien Trade

Korean Beauty Pop-Up -myymälän toteutus Stockmannissa

Sterigma Oy

Sterigma Oy

Sterigma Oy:n ilmeen ja verkkosivuston päivitys

Friros Oy

Friros Oy

Kylmähuolto Friros Oy:n ilmeen päivitys ja uudet verkkosivut