Ehrensvärd-seuran verkkosivusto ja brändikuvat

Ehrensvärd-Seura

Mikä?

Ehrensvärd-Seura on vuonna 1921 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena on Suomenlinnan ja sen historian tunnetuksi tekeminen. Yhdistys vastaa opastetun toiminnan järjestämisestä Suomenlinnassa, ylläpitää kahta museota, kahviloita ja museokauppoja sekä toteuttaa lapsille tarkoitettuja seikkailukierroksia.

Ratkaisut

Uusi verkkosivusto
Mainostoimisto Quba suunnitteli ja toteutti Ehrensvärd-Seuran uuden verkkosivuston. Modernin palvelun avulla kuluttajat saavat ajankohtaista tietoa matkailun mahdollisuuksista Suomenlinnassa ja voivat tilata opastuksia ja muita palveluita suoraan verkosta. Uusi sivusto hyödyntää sosiaalisen median tarjoamia laajennuksia ja kerää asiakasrekisteriä uutiskirjelähetyksiä varten. Suomenkielisten asiakkaiden lisäksi sivusto palvelee ruotsin-, venäjän- sekä englanninkielisiä kohderyhmiä.

Opastuksia kätevästi verkosta
Opastusten myynti tapahtuu suomalaisen Johku -verkkokaupan kautta, joka erikoistuu opastusten, aktiviteettien sekä erilaisten matkailupalveluiden kaupankäyntiin. Yhdessä muiden toimijoiden kanssa Ehrensvärd-Seuran palvelut muodostavat ekosysteemin, joka mahdollistaa kaikkien mukana olevien yritysten palveluiden ristiinmyynnin. Johkun tarjoamien työkalujen avulla voi mm. hallita kätevästi omia tuotteita, välttää tuplabuukkauksia sekä seurata myynnin kehitystä.

Brändi- ja tuotekuvauksia
Digitaalisessa maailmassa laadukkaalla kuvalla on suuri merkitys myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta. Olemme tuottaneet Ehrensvärd-Seuralle omaleimaisia brändikuvia verkkoa ja printtiä varten. 

Asiakas

Ehrensvärd-Seura

Creative

Artur Kukov

Full credits

Credits

Client

VisitLahti

Agency

Mainostoimisto Quba

Creatives

Artur Kukov

Production company

Mainostoimisto Quba

Creative director

Artur Kukov

Director

Mait Lukka

Designers

Artur Kukov

Developers

Slava Solovyev

Software

Photoshop, WordPress

Muut caset

Orien Trade

Orien Trade

Korean Beauty Pop-Up -myymälän toteutus Stockmannissa

Sterigma Oy

Sterigma Oy

Sterigma Oy:n ilmeen ja verkkosivuston päivitys

Friros Oy

Friros Oy

Kylmähuolto Friros Oy:n ilmeen päivitys ja uudet verkkosivut