Verkkosivu-uudistus ja ilmeen päivittäminen

Aseman Lapset

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu lasten ja nuorten hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen järjestö. Järjestön tavoitteena on tukea lasten ja nuorten tervettä kasvua sekä luontevaa vuorovaikutusta aikuisten kanssa. Aseman Lapset on tunnettu Walkers kahviloista ja kaduilla tehtävästä nuorisotyöstä, sekä mm. koulukiusaamista ehkäisevistä hankkeista.

Verkkosivu-uudistus ja ilmeen päivittäminen 

Toteutimme Aseman Lapsille kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen, johon sisältyi järjestön ilmeen päivittäminen digitaaliseen ympäristöön, verkkopalvelun sisältörakenteen ja toiminnallisuuksien suunnittelun sekä teknisen toteutuksen WordPress alustalle.

Tekninen toteutus

Teknisestä toteutuksesta vastasi yhteistyökumppanimme JJ-Net Group Oy. Verkkopalvelun ilmeen suunnittelussa huomioitiin tarkasti asiakkaan toiveet ja näkemykset. Uudessa verkkopalvelussa on pyrkimyksenä korostaa järjestön identiteettiä, sen työn luonnetta sekä samalla tehostaa sidosryhmille suunnattua viestintää.

Jälkimmäinen näkyy erityisesti verkkopalvelun joustavuudessa, jolloin mahdollisimman moni sivuston elementti on muokattavissa ja muunneltavissa kunkin tarpeen mukaan.

“Yhteistyössä Quban kanssa löydettiin jo ihan alusta alkaen yhteinen sävel niin kustannustehokkkuuden kuin aikataulujenkin suhteen. Järjestön omien aikatauluhaasteiden ja sisällön runsauden kanssa painiskeluun Quban joustavuus ja ammattitaito olivat kultaakin kalliimpaa.

Lopputulos viestii Aseman Lasten identiteettiä, työn luonnetta sekä samalla tehostaa sidosryhmillemme suunnattua viestintää, mutta on myös muunneltavissa järjestötoiminnan vaihtuviin tarpeisiimme. Quban kanssa löysimme prosessin aikana myös muita yhteistyömahdollisuuksia, joten sparraus ja asiakkuus jatkuvat kokonaisvaltaisesti myös muilla viestinnän ja markkinoinnin osa-alueilla.” 

Teemu Hanhineva
viestintävastaava, Aseman Lapset ry

Asiakas

Aseman Lapset

Projektihallinta

Mait Lukka

Katso kaikki

Credits

Asiakas

Aseman Lapset ry

Projektihallinta

Mait Lukka

Web design

Slava Solovyev

Creatives

Artur Kukov, Slava Solovyev

Muut caset