Presentaatiot ja videoesitykset

Hajoaako presentaatio käsiin? Luomme visuaalisesti houkuttelevia ja ilmeen mukaisia esityksiä, joilla vakuutetaan asiakkaita.  

Voit lähettää meille olemassa olevan esityksen ja me tuunataan se uuteen uskoon brändin yleisiä linjauksia noudattaen. Tai toimitat alustavat ajatukset ja kerrot tavoitteesi — tiimimme suunnittelee niiden pohjalta näyttävän esityksen ottamalla kantaa presentaation rakenteeseen, sisältöön ja visuaalisiin elementteihin.

Dynaaminen esittelyvideo kertoo ytimekkäästi liiketoimintasi kannalta olennaisimmista seikoista asiakkaan keskittymiskykyä rasittamatta. Näin teille jää enemmän aikaa yksityiskohtien hieromiseen ja asiakkaan bisneksen haasteiden läpikäyntiin.

Tarvittaessa suunnittelemme yritysilmeen mukaisen Power point tai Keynote -pohjan, jota yrityksesi henkilökuntaa pääsee hyödyntämään päivittäisissä tilanteissa.

Esityspohja

Suunnittelemme yrityksesi käyttöön monipuolisen esityspohjan, jonka avulla luot näyttäviä esityksiä ja tarjouksia ilman sen kummempaa pään vaivaa. 

Esitykset ja presentaatiot

Tarvitsetko huomiota herättävän esityksen asiakastilaisuutta tai tapahtumaa varten? Kerro meille ideasi ja me luomme sen pohjalta visuaalisen toteutuksen, jonka avulla vakuutat kumppanisi ja asiakkaasi. 

Kysyttävää?
Lähetä viesti tai
jätä soittopyyntö