Lokalisaatiot

Lokalisaatio on hyvää palvelua. Ja jos yrityksesi strategiaan kuuluu kansainvälisten asiakkaiden palveleminen heidän tarpeensa huomioivalla tavalla, kannattaa aloittaa lokalisaatiosta. 

Fakta on se, että suurin osa venäläisistä, virolaisista ja kiinalaisista matkailijoista eivät hallitse englantia riittävällä tavalla. Kun tarjoat heille mahdollisuuden tutustua yrityksesi palveluihin omalla kielellä — teet palveluksen ennen kaikkea omalle yrityksellesi. 

Käännöksiin verrattuna lokalisaatio huomioi alkuperäisen copytekstin tärkeät vivahteet ja ominaisuudet ja tuo ne sopivalla tavalla uuteen kieli- ja kulttuuriympäristöön. Lokalisoinnin toteuttava copywriter varmistaa, että teksti on sujuvaa, vastaa nykykielien normeja eikä sisällä vieraalle kielelle tyypillisiä rakenteita, jotka saattavat näyttää uudessa ympäristössä kummallisilta. 

Qubalta löydät ammattilaisten copywriterin apua venäjän, kiinan, viron, englannin sekä ruotsin kielellä. Kerro, jos voimme hyödyksi kansainvälisiä asiakkaita puhuttelevien sisältöjen tuottamisessa. Tärkein valttimme on yllä mainittuja kieliä natiivisti puhuvat ammattilaiset.   

Esitteet

Tarjoamme esitteiden, ilmoitusten, konseptien ja muiden aineistojen lokalisointia eri kielille. Quban copywriterit puhuvat äidinkielellään venäjää, kiinaa, viroa, englantia sekä ruotsia, mikä takaa, että lopputulos miellyttää yrityksesi asiakkaita.


Verkkosivut

Hoidamme puolestasi verkkosivujen käännökset venäjän, viron, kiinan, englannin tai ruotsin kielelle ja syötämme ne tarvittaessa julkaisujärjestelmään. Näin varmistat että tekstit ja kuvaukset sijoittuvat oikeille paikoille. Tarjoamme lisäksi tekstisisältöjen hakukoneoptimointia osana sivuston lokalisointia.


Tekstien tsekkaukset

Epäiletkö sitä, että sivustosi välitön poistuminen liittyy käännettyjen sisältöjen laatuun? Teemme yrityksesi sivun sisältöjen auditoinnin ja parannetaan tekstien laatua huomioimalla sivuston hakukoneystävällisyys.


Tiedotteet

Lokalisoimme yrityksesi tiedote venäjän, viron, kiinan, englannin tai ruotsin kielelle ja autamme sen lähettämisessä asiakkaille, medioille tai sidosryhmille Venäjällä, Virossa tai Kiinassa.


Kenelle?

Laadukkaita tekstisisältöjä kaipaaville kansainvälisille yrityksille ja organisaatioille

Parempaan asiakaskokemukseen tähtäville kansainvälisille yrityksille ja brändeille