Siirry Quban sivuille  ›

Kotisivut uusiksi

Modernin verkkosivuston must-have -ominaisuudet ovat nopeus, mobiiliystävällisyys, helppo päivitettävyys sekä valmius vastata myynnin ja markkinoinnin haasteisiin. Täyttyvätkö nämä kriteerit nykyisten kotisivujesi kohdalla? 

Kotisivujen päivittäminen kanssamme on helppoa. Pidämme lupauksista kiinni, autamme sivuston käyttöönotossa sekä sparraamme sen hyödyntämisessä markkinoinnissa.

Saat käyttöösi tyylikkään toteutuksen, jonka on helppo ylläpitää ilman ulkopuolisen apua ja käyttää osana brändisi myyntiä ja markkinointia. Emme käytä valmiita “sapluunaratkaisuja”  siksi jokainen toteutuksemme on yksilöllinen ja aidosti erottuva.

Modernin verkkosivuston tärkein tehtävä on liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttaminen, mm. luomalla mielikuvia ja generoimalla liideja. Tämä lähtökohta toimii punaisena lankana läpi koko suunnittelutyömme.  

Tarjoamme bonuksena verkkosivuston perustason hakukoneoptimoinnin sekä 6 kuukauden teknisen takuun. Kun sivusto on valmis, autamme tarvittaessa markkinointikampanjoiden käynnistämisessä. 

Tutustu viimeisimpiin referensseihimme täällä.

Puhutaanko luvuista?

Lähdemme hinnoittelussamme liikkeelle aina todellisista tarpeistasi. Hintaan vaikuttaa niin sivuston laajuus, kuin erilaiset toiminnallisuudet. 3490€:n toteutus mm. sisältää käyttöliittymän sekä ulkoasun suunnittelun, teknisen toteutuksen, testauksen sekä perustason SEO-optimoinnin. Kysy tarjousta myös sisällöntuotannosta suomen, ruotsin, venäjän, kiinan, viron tai englannin kielellä.

 

3490€

hinnat alk.

Tai soita 040 723 9005

Saat verkkosivuston, joka on

Tuloksia tuottava

Nopea ja responsiivinen

Helposti
päivitettävä

Hakukone-
optimoitu

Moderni ja
tyylikäs

Turvallinen ja
käyttövalmis

Ensivaikutelma syntyy
hetkessä

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja siitä syntyvän mielikuvan muodostamiseen ei mene kuin sekunnin murto-osa, tarkemmin sanottuna 0,1 sekuntia. Yksityiskohtia myöten suunniteltu visuaalinen ulkoasu erottaa brändisi kilpailijoista ja luo oikeanlaiset mielikuvat.

Lähde: Google

Nopeat syövät hitaat

53% mobiiliverkon käyttäjistä poistuvat sivustoilta, joiden lataus kestää yli 3 sekuntia. Luonnollisesti he jatkavat hakua ja päätyvät kilpailijoiden sivuille. Nopeasti latautuva ja mobiiliystävällinen sivusto on oletusarvo, josta ei voi tinkiä.

Lähde: Google

Helppo käyttää ja päivittää

Vaikeasti päivitettävä sivusto vaatii aikaa ja hermoja. Toinen resursseista on rajallinen ja toinen ei-uusiutuva. Käyttämämme verkkoalustat (WordPress ja Webflow) ovat helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Parhaimillaan päivitys on minuuttihomma, oli sitten kyse kuvan vaihdosta tai uuden sisällön lisäämisestä. 

Palvelu, joka pelaa ja löytyy

Jos yritystä ei löydy Googlesta, niin onko sitä olemassakaan? Maailmassa, jossa 93% kaikesta verkkosivuliikenteestä tulee hakukoneista, on löydettävyys iso valtti. Miltä sivustosi näyttää Googlen silmin ja miten hyvin se vastaa asiakkaidesi hakuja verrattuna kilpailijoihin? Sivu-uudistuksen myötä varmistat, että sivustosi ei huku bittiavaruuteen ja löytyy aina, kun yritystäsi etsitään. 

Lähde: SeoTribunal

Varmista riippumattomuus

Usein toistuva huoli verkkosivujen toteutuksessa on niiden riippuvuus toteuttajaan. WordPress on maailman suosituin lisenssivapaa verkkosivualusta, jolla on toteutettu joka kolmas aktiivinen verkkosivusto. Tämä tarkoittaa, ettet ole riippuvainen meistä, koska Suomestakin löytyy satoja ammattilaisia, joille voit siirtää sivustosi ylläpidon ja jatkokehityksen milloin tahansa.

Lähde: WPBeginner

Tyytyväisiä asiakkaittamme

Tutustu viimeisimpiin referensseihimme ja inspiroidu

Kauppakeskus Lundi

Vähittäiskauppa

Katso case   ›

My Mainos Oy

Print & advertizing

Katso verkkosivu   ›

Stay Company

Health & beauty

Katso verkkosivu   ›

Kylmähuolto Friros Oy

Huoltopalvelut

Katso verkkosivu   ›

Aseman Lapset - verkkosivu-uudistus

Aseman Lapset

Non-profit

Katso verkkosivu   ›

Taste of VisitLahti

Tourism

Katso verkkosivu   ›

Näin nykyaikaiset kotisuvut syntyvät

01 Rakenne ja rautalanka

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä vaiheessa suunnitellaan sivun rakenne, toiminnallisuudet ja asiakaspolut huomioiden brändisi liiketoiminnalliset tavoitteet.

 

02 Ulkoasun suunnittelu

Mielenkiintoa herättävä ulkoasu on kaiken A ja Ö. Uuden ulkoasun suunnittelussa huomioidaan yrityksen olemassa oleva visuaalinen ilme. Päivitämme tarvittaessa brändisi nykyinen ilme – pyydä tarjous!

03 Demo

Valmiit visuaaliset elementit viedään demo-alustalle. Näin saat mahdollisimman realistisen käsityksen tulevasta toteutuksesta.

04 Toteutus

Kun olet kommentoinut ja hyväksynyt demon, visuaaliset elementit viedään julkaisualustalle, minkä jälkeen keskitytään sivuston tekniseen toteutukseen.

05 Sisällönsyöttö ja optimointi

Tässä vaiheessa sivustolle siirretään olemassa olevat kuvat ja tekstisisällöt, tehdään perushakusanaoptimointi sekä lisätään tarvittavat seurantakoodit.

06 Testaus ja julkaisu

Ennen julkaisua sivustoa testaan erilaisissa ympäristöissä, mm. suosituimmilla selaimilla sekä mobiililaitteilla.

Tilaa nyt, maksa myöhemmin!

Kysy joustavasta maksusuunnitelmasta – sovitaan yhdessä yrityksellesi sopivasta järjestelystä.

3490€

hinnat alk.

Tai soita 040 723 9005

Verkkoisivun uudistus sisältää:

Ulkoasu & Toteutus

Käyttöliittymän suunnittelu 

Erottuva ja näyttävä ulkoasu

Aktivoivat elementit ja lomakkeet

Mobiiliystävällinen
toteutus

Turvallisuus 

SSL -sertifikaatti

Turvallinen palvelinympäristö

Selkeä työkalu GDPR -käytäntöjen kuvaamiseen

Eväste-pop-up -ikkunan asetus

Nopeus & SEO

Optimoitu koodi

Perusoptimointi

Optimaalisen nopea latausnopeus

XML -sivukartta

Some-linkit

Ylläpito

6 kk takuu ja tekninen ylläpito

Käyttökoulutus

Riippumattomuus teknisestä kumppanista