Siirry Quban sivuille  ›

Kotisivu uusiksi

Huonosti toimiva verkkosivu on kuin ränsistynyt näyteikkuna, joka ajaa asiakkaat muualle. Olisiko nyt oikea hetki laittaa se uusiksi?

Arki olisi huomattavasti helpompaa, jos asiakkaat itse löytäisivät yritysten sivuille ja ottaisivat yhteyttä myyjään.

Kun verkkosivut löytyvät helposti hakukoneista, latautuvat nopeasti eri päätelaitteilla, herättävät mielenkiintoa ja luovat vakuuttavan kuvan yrityksestäsi, päästään jo aika lähelle edellä mainittua tavoitetilaa.

Paketti sinulle, ole hyvä.

Yksi selkeä hinta, ei piilokuluja. Pakettimme sisältää yritysilmeen päivityksen + käyttövalmiin verkkosivun. Lähetä viesti tai soita 040 723 9005. Tilaa nyt, maksaa myöhemmin. Kysy joustavasta maksusuunnitelmasta.

2500€*

norm. 3 000€

*voimassa syyskuun loppuun

Saat verkkosivun, joka on

Nopea ja
mobiiliystävällinen

Helposti
päivitettävä

Hakukone-
optimoitu

Moderni ja
näyttävä

Turvallinen ja
käyttövalmis

Ensivaikutelma syntyy
hetkessä

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja siitä syntyvän mielikuvan muodostamiseen ei mene kuin sekunnin murto-osa, tarkemmin sanottuna 0,1 sekuntia. Ajanmukainen ja yksityiskohtia myöten suunniteltu sivuston visuaalinen ilme on vakuuttava ja erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Lähde: Google

Nopeat syövät hitaat

53% mobiiliverkon käyttäjistä poistuvat sivustoilta, joiden lataus kestää yli 3 sekuntia. Luonnollisesti he jatkavat hakua ja päätyvät kilpailijoiden sivuille. Nopeasti latautuva ja mobiiliystävällinen sivusto on oletusarvo, josta ei voi tinkiä.

Lähde: Google

Helppo käyttää ja päivittää

Vaikeasti päivitettävä sivusto vaatii aikaa ja hermoja. Toinen resursseista on rajallinen ja toinen ei-uusiutuva. Käyttämämme verkkoalustat (WordPress ja Webflow) ovat helppokäyttöiset ja toimintavarmat — oli sitten kyse kuvan vaihdosta tai uuden sisällön lisäämisestä. Parhaimillaan päivitys on minuuttihomma.

Palvelu, joka pelaa ja löytyy

Jos yritystä ei löydy Googlesta, niin onko sitä olemassakaan? Maailmassa, jossa 93% kaikesta verkkosivuliikenteestä tulee hakukoneista, on löydettävyys iso valtti. Miltä sivustosi näyttää Googlen silmin ja miten hyvin se vastaa asiakkaidesi hakuja verrattuna kilpailijoihin? Sivu-uudistuksen myötä varmistat, että sivustosi ei huku bittiavaruuteen ja löytyy aina, kun yritystäsi etsitään. 

Lähde: SeoTribunal

Varmista riippumattomuus

Usein toistuva huoli verkkosivujen toteutuksessa on niiden riippuvuus toteuttajaan. WordPress on maailman suosituin lisenssivapaa verkkosivualusta, jolla on toteutettu joka kolmas aktiivinen verkkosivusto. Tämä tarkoittaa, ettet ole riippuvainen meistä, koska Suomestakin löytyy satoja ammattilaisia, joille voit siirtää sivustosi ylläpidon ja jatkokehityksen milloin tahansa.

Lähde: WPBeginner

Tyytyväisiä asiakkaittamme

Tutustu esimerkkeihin vastaavista ratkaisuista

Sterigma Oy

Teollisuus

Katso verkkosivu   ›

Kylmähuolto Friros Oy

Huoltopalvelut

Katso verkkosivu   ›

Arena 3.3 Oy

Urheilu ja tapahtumat

Katso verkkosivu   ›

Näin verkkosivustosi syntyy

01 Ilmeen päivitys

Mielenkiintoa herättävä ilme on kaiken A ja Ö. Siksi aloitamme työt yritysilmeen päivityksestä, jonka tuloksena saat yrityksellesi raikkaan ja modernin visuaalisen identiteetin.

02 Rakenne ja rautalankamalli

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tässä vaiheessa suunnitellaan sivun rakenne, toiminnallisuudet sekä asiakaspolut mitään tärkeätä yksityiskohtaa unohtamatta.

03 Visuaalinen ulkoasu

Kun sivun rakenne ja toimintalogiikka ovat lyöty lukkoon, on aika siirtyä ulkoasun visuaaliseen suunnitteluun. Työn tuloksena saat hyväksyttäväksi vedoksen tulevan sivustosi designista.

04 Toteutus

Tämä on varsinaisesti se vaihe, kun suunnitelmat muuttuvat todeksi. Sivuston visuaalinen ratkaisu ja rakenne viedään julkaisualustalle, minkä jälkeen säädetään yksityiskohtia.

05 Sisältöjen syötöt ja optimointi

Sivusto on sisältöjä vaille valmis. Tässä vaiheessa sivustolle siirretään olemassa olevat tuotekuvat ja tekstisisällöt, tehdään perushakusanaoptimointi sekä lisätään sivulle tarvittavat seurantakoodit.

06 Testaus ja julkaisu

Ennen julkaisua sivua testaan erilaisissa ympäristöissä, mm. suosituimmilla selaimilla sekä mobiililaitteilla.

Tilaa nyt, maksa myöhemmin!

Kysy joustavasta maksusuunnitelmasta, mietitään yhdessä yrityksellesi sopiva järjestely. Kysy lisää tai soita 040 723 9005! 

2500€*

norm. 3 000€

*voimassa syyskuun loppuun

Verkkoisivun uudistus sisältää:

Ilme & Toteutus

Yritysilmeen freesaus 

Visuaalisesti erottuva verkkosivun ilme

1-4 sivua

Mobiiliystävällinen
toteutus

Turvallisuus 

SSL sertifikaatti

Turvallinen palvelinympäristö

Selkeä GDPR käytäntö

Cookies pop-up -ikkuna

Nopeus & SEO

Optimoitu koodi

Sivun perusoptimointi

Optimaalisen nopea latausnopeus

XML -sivukartta

Some-linkit

Ylläpito

6 kk takuu ja tekninen ylläpito

Käyttökoulutus

Riippumattomuus teknisestä kumppanista