16.10.17

Finnish Business in St. Petersburg 2017

Posted by Artur Kukov

Quba suunnitteli suositun Finnish Business in Russia tapahtuman ilmeen

Quba suunnitteli Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimeksiannosta Finnish Business in St. Petersburg tapahtuman ilmeen ja siihen liittyvät markkinointimateriaalit. Visuaalisen ratkaisun keskiössä ovat 100-vuotiaan Suomen kilpailutekijät, kuten inspiroiva luonto, design, luotettavuus, laatu, turvallisuus ja tasa-arvo.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan suureen Venäjän-kaupan B2B -yritystapahtumaan, joka järjestetään Pietarissa 26.10.2017. Suosittu Finnish Business -tapahtuma järjestetään jo seitsemättä kertaa ja mukaan lähtee taas iso joukko suomalaisia yrityksiä. Tule sinäkin!

Lue lisää tapahtumasta täällä

Mitä kaikkea Quba suunnitteli? 

  • Finnish Business in Russia -tapahtuman ilme
  • Tapahtuman markkinointimateriaalit: osallistujakatalogi, flyerit, logoseinät, roll upit, bannerit yms.
  • Katalogin sisältöjen suunnittelu venäjän kielellä
  • Osallistujien yrityskuvausten oikolulu ja stilisointi venäjän kielellä

Photo: Quba Advertising

Nämäkin saattavat kiinnostaa

Miltä brändisi näyttäisi kiinaksi?

Miltä brändisi näyttäisi kiinaksi?

Etabloituminen Kiinan markkinoille on tunnetusti oma lukunsa ja vaatii tekijöiltä kärsivällisyyttä, avarakatseisuutta ja ennen kaikkea innostusta uusien asioiden oppimiseen. Tässä jutussa käymme läpi, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, kun lokalisoit brändiä Kiinan kieli- ja kulttuuriympäristöön.

read more
Entäs mahdollisuudet?

Entäs mahdollisuudet?

Kiinalainen kriisiä tarkoittava sana (危機) koostuu kahdesta merkistä, joista toinen tarkoittaa ’vaaraa’ ja toinen ’mahdollisuutta’. Vaarat ovat kaikkien tiedossa. Nyt puhutaan mahdollisuuksista.

read more